ne zaman herhangi hissenin ceo su, tv de konuşma yapsa ,genelde bunu satış fırsatı gibi aşağı baskılyıp veriyolar .. , hayret bişey ...
ne zaman herhangi hissenin ceo su, tv de konuşma yapsa ,genelde bunu satış fırsatı gibi aşağı baskılyıp veriyolar .. , hayret bişey ...
dostum piyasa derinligi yok, o yuzden spekulatorler, boyle firsatlari kullaniyor
adam biliyor , hisse gitmeyecek, nasilsa parali biri gelip bir anda 2-3 milyon dolarlik hisseyi almayacak,
spekte,karini attirmak icin boyle seyler yapiyor, yuseliste satiyor , inince dusukten topluyor
maaelsef , her hissede boyle ,
spege kiziyorsun, adamda cikiyor " sende para varsa , buyur sen cikar hisseyi" diyor ,
bende eskiden kiziyordum, ama faydasiz , spek hakli
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Bu noktada nacizane düşüncem, şirket vizyonunu ve hedef projelerini ne kadar çok piyasaya aktarabilirse o doğrultuda da gerçek yatırımcının hisseyi keşfedeceği düşüncesindeyim. Bu sayede de gerçek ve kaliteli yatırımcı speği bu hareketlerden uzaklaştırır kanaatindeyim.
Tabi şöyle de bir gerçek var para kimdeyse onun düdüğü ötüyor maalesef bize paralı kaliteli spek lazım 😅😅
CEO açıklamalarında green x e de yer vermiş olsaydı sanki piyasa daha olumlu bir bakış acısına sahip olacakti. Ama sanki o baska bir program konusu.
Düşüncelerim tamamen amatör bir yatırımcının ruh hali tezahürüdür.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri