-
Hazine, bugün düzenleyeceği iki tahvil ihalesi öncesinde kamu kuruluşları ve piyasa yapıcılara toplam 3 milyar 598,2 milyon TL rekabetçi olmayan teklif (ROT) satış yaptı. Hazine bugün 5 yıl(1799 Gün) ve 10 Yıl(3.584 gün) vadeli sabit kuponlu tahvil ihaleleri düzenleyecek. Bilgi Notları: - 5 Yıllık tahvil ihalesinde piyasa yapıcılarına ROT satış milyar 1 milyar 595 milyon TL, kamuya 450 milyon TL oldu. - İhalede piyasa yapıcıları 4 milyar 197,4 milyon TL teklif verdi. - 10 Yıllık tahvil ihalesinde piyasa yapıcılarına ROT satış milyar 1 milyar 353,2 milyon TL olurken, kamuya 200 milyon TL satış yapıldı. - İhalede piyasa yapıcıları 3 milyar 980 milyon TL teklif verdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Almanya'da 2046 vadeli enflasyona endeksli tahvil ihalesinde satış eur357 milyon
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*ırak parlamentosu bölgesel kürt yönetiminin referandum kararını reddetti, başbakana ırak'ın birliğini korumak için gerekli önlemleri alma yetkisi verdi
-
Zeybekci: Büyüme 2017'de %6'nın, 2018'de %5,5'in üzerinde olacak-bloomberg ht
-
Zeybekci: Kredi faizleri inmeli, bankalarla konuşacağız-bloomberg ht
-
*opec, 2017 yılı için global petrol talebi büyüme tahminini 50 bin varil/gün artırarak 1,42 milyon varil/güne yükseltti
-
Ağustos ayında global petrol arzı bir önceki aya göre 0,41 milyon varil/gün azalarak 96,75 milyon varil/gün oldu- opec¬
-
Ağustos ayında opec'in petrol üretimi 79 bin varil/gün azalarak 32,76 milyon varil/güne geriledi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri