Birde Aykut hocaya laf ederiz.. Nuri Şahin'i çıkarıp Ozanı aldı 2-0 gerideyken..
Birde Aykut hocaya laf ederiz.. Nuri Şahin'i çıkarıp Ozanı aldı 2-0 gerideyken..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Her sey bos Yılmaz Hoca sahane...
Birazdan dum duz gidecek...
Kendini zor tutuyo...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
"İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"
Türkiye 0 İzlanda 3 MS
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Abicim bu nasıl taktik, bu nasıl hoca, bu ne biçim maç, takım rakip kaleye gidemedi, hayatımda izlediğim en berbat milli takım maçlarından biriydi.
Sabır Taşı...
Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Hayal gücü ise her yere.
Arda ya maç öncesi plakette verdik, ulan adam benden fazla göbek bağlamış koşacak hali kalmamış futbol hariç herşeyle gündeme gelen adam biz hala nelerle uğraşıyoruz.
Sabır Taşı...
Kadro baştan aşaaaa yanlış kadro kardeşim.
Sabır Taşı...
Taktik yok, oyun kurma yok, hiçbirşey yok, Yılmaz hocanın dediği gibi sabaha kadar sen al ver hiç birşey yapamazsın.
Sabır Taşı...
Yer İmleri