Sayfa 18/174 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 1387 madde; 137 - 144 arası.

Konu: AKFGY - Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    hızlı yazmak için cümlelerde düşüklük olabilir###

bugünün kapanış hareketini izledim bizzat 1,25 TL kapatması hayırlı değil 1,13 TL de bile durmazsa karışmam.sonra vay sen dedinde aldık 1,13-15 civarından da 0,9TL oldu demeyin########

Çok haklısınız 256 milyon TL zarar nasıl bir olaydır zaten bunu çıkartması imkansız
    bu durumda bizlere yem atıyorlar sanırım daaha aşağısı görülebilir allahtan geçen sonbaharda elden çıkarttım almak için yer bekliyordum ancak şuan
    kapanıştan sonra vazgeçtim.
    yukarda çok satıcı bekliyor bugün fark ettim.#####
    bana kar vermiyorsa bir hisse düşünmeye bile gerek yok###

kısacası risk almak istiyorsanız size kalsın ben girmem buradan.
    Siz girmeyecekseniz girmeyin. Aklı başında olan kimse tanımadığı biri alma dedi diye almamazlık yapmaz, al dedi diye de parasını riske atmaz.
    Geçen sonbaharda elde çıkarttınız madem, yeni alacağınız kağıtlara yazın.
    Burada insanları yönlendirmeyin.
    Herkes kendi fikrini kendine saklasın.

2. Daha önce satmış olmasına rağmen başkaları da zarar etmesin diye yazan, çizen son paylaşımcı dostlar var.
    Borsa risk anlayışının hayat bulduğu bir yerdir.
    Sizin risk dediğiniz şey başkası için heyecan olabilir.
    Sizin yatırım stratejinizde baz aldığınız göstergeler, bir başkasının önceliği olmayabilir.
    O yüzden sizin uygun görmediğiniz bir senedi almak isteyenin tercihine "risk" diyemezsiniz.
    Sizin risk dediğiniz kazanç olursa, sırf siz biliyormuş edasıyla risk dediğiniz için girmeyen bir kişinin kaybı olur.

3.  Alıntı Originally Posted by sevdigim____sozler Yazıyı Oku
    Daha önce satmış olmasına rağmen başkaları da zarar etmesin diye yazan, çizen son paylaşımcı dostlar var.
    Sizin yatırım stratejinizde baz aldığınız göstergeler, bir başkasının önceliği olmayabilir.
    O yüzden sizin uygun görmediğiniz bir senedi almak isteyenin tercihine "risk" diyemezsiniz.
    Sizin risk dediğiniz kazanç olursa, sırf siz biliyormuş edasıyla risk dediğiniz için girmeyen bir kişinin kaybı olur.
    doğruda tahtanın hareketlerini izledim sırf dün ekran bakmayan bir insan hisse alacakken ancak böyle izler.
    düşünün 256 milyon TL zarar açıklamış 3 aylık bilançoların kar zamanları maksimum 35milyon yazabilen bir şirket bu zararı kaç yılda çıkartır?

4.  Alıntı Originally Posted by sevdigim____sozler Yazıyı Oku
    Daha önce satmış olmasına rağmen başkaları da zarar etmesin diye yazan, çizen son paylaşımcı dostlar var.
    doğruda tahtanın hareketlerini izledim sırf dün ekran bakmayan bir insan hisse alacakken ancak böyle izler.
    düşünün 256 milyon TL zarar açıklamış 3 aylık bilançoların kar zamanları maksimum 35milyon yazabilen bir şirket bu zararı kaç yılda çıkartır?
    ###aşırı mşktarda satıcı bekliyor hissede bunu nasıl açıklayacaksınız?

5. 1) Hiçbir şeyi açıklamak zorunda değilim
    2) Üst kademelerde satıcının fazla olmasından endişe duymak için o kademedeki satıcıların kimler olduğunu bilmek lazım.
    3) Borsada anlamak için/çözmek için bakan biri kademelerdeki alış/satış yoğunluğunun yönlendirme amaçlı olabileceğini hesaba katar
    4) Şirketlerdeki zarar da kâr da makyajlama ile istenildiği yöne, istenildiği seviyeye çekilebilir.
    5) Tüm bunları tanımadığınız birine sormak değildir doğru olan. Doğru olan bu soruları kendi aklınızla çözecek donanıma+ borsada tecrübeye sahip olmaktır.
    6) Siz rahat olun. Parası kendinin olan insan, takibi de kendi yapar.

6.  Alıntı Originally Posted by sevdigim____sozler Yazıyı Oku
    1) Hiçbir şeyi açıklamak zorunda değilim
    2) Üst kademelerde satıcının fazla olmasından endişe duymak için o kademedeki satıcıların kimler olduğunu bilmek lazım.
    3) Borsada anlamak için/çözmek için bakan biri kademelerdeki alış/satış yoğunluğunun yönlendirme amaçlı olabileceğini hesaba katar
    4) Şirketlerdeki zarar da kâr da makyajlama ile istenildiği yöne, istenildiği seviyeye çekilebilir.
    5) Tüm bunları tanımadığınız birine sormak değildir doğru olan. Doğru olan bu soruları kendi aklınızla çözecek donanıma+ borsada tecrübeye sahip olmaktır.
    6) Siz rahat olun. Parası kendinin olan insan, takibi de kendi yapar.
    Tahta sahibi zaten emir yollamaz ki emirleri gizli yollar
    koşullu ve zamanlı yollar
    X fiyatta Y kadar sat gibi ##

bu mantıksız bir bakış açısı olacaktı.
    yani tahta sahibi alım yönüne emir ile satım yönüne satım yazmaz
    bir aracı kuruma sattırır veya aldırır diğerinden otomatik emirlerle onlara karşılık verir vatandaşa ağızı açık bakar.

7.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    Tahta sahibi zaten emir yollamaz ki emirleri gizli yollar
    koşullu ve zamanlı yollar
    X fiyatta Y kadar sat gibi ##

bu mantıksız bir bakış açısı olacaktı.
    yani tahta sahibi alım yönüne emir ile satım yönüne satım yazmaz
    bir aracı kuruma sattırır veya aldırır diğerinden otomatik emirlerle onlara karşılık verir vatandaşa ağızı açık bakar.
    Açıklamanız iyi oldu.
    29 senelik bir borsa çalışanı/yatırımcısı olarak ezbere bildiğim şeylerin nasıl yanlış yorumlandığını görmüş oldum!
    (Bu arada ağızı değil de "ağzı açık bakma" deyimi vardır dilimizde. Ayrıca bakmak için gözün açık olması yeter. Ağız işi kişiye göre değişir)

8.  Alıntı Originally Posted by sevdigim____sozler Yazıyı Oku
    Açıklamanız iyi oldu.
    29 senelik bir borsa çalışanı/yatırımcısı olarak ezbere bildiğim şeylerin nasıl yanlış yorumlandığını görmüş oldum!
    (Bu arada ağızı değil de "ağzı açık bakma" deyimi vardır dilimizde. Ayrıca bakmak için gözün açık olması yeter. Ağız işi kişiye göre değişir)
    yanlış yorumları düzeltirseniz vatandaş merakta kalmasa?

imla ve yazım hataları için WORD 2013 var

Sayfa 18/174 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •