Sayfa 18/932 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    İyiki lpg taktırdık adamlar katmerli katmerli geçiriyorlar
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
    Demirel in sacma laflarindan biri

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Demirel in sacma laflarindan biri

Bence ironi yapmış.
    Aldığım nefesi verme garantim yok iken, borsa dolar falan filan ile ilgili bir saniye sonrasını bilme şansım yok! Yazdığım her şey, edinilmiş tecrübelerden kaynaklı tahminler.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by aysa Yazıyı Oku
    Bu koca kafanın zekası senin aklını alır yarım aklın ile eleştirdiğin adam tuvalete girdiği zaman her bir boğumda senin gibi güçük ahmetg....zıçardı.
    tabi canim o kadar zekiydiki 35 yasinda bir suru insani emekli etti simdi hala onlarin parasini oduyoruz

Boyle zekanin icine edeyim ben

olafın manasını bilsen saçma demezdiin o laf için iktisatta kaç tez yazılmıştır. halkınn anlayabileceği dilden söylenmiş en önbemnli iktisat ve siyaset kuramlarından biridir.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Demirel in sacma laflarindan biri...
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    O lafın manasını bilsen saçma demezdin. O laf için iktisatta kaç tez yazılmıştır. Halkın anlayabileceği dilden söylenmiş en önbemli iktisat ve siyaset kuramlarından biridir.
    Ahmetg bu ülkeye ve yakın siyasi tarihine o kadar uzak ki, bazen acaba diyorum yapay zeka robot prototiplerinden biri mi yazıyor? Demirel’in o sözü bu ülkenin tüm demokrasi tarihini özetler..

Alan Yatırım Menkul Değerler ( http://www.alanyatirim.com.tr )
    Tarafından Hazırlanan BIST ve VİOP Bülteni:
    "BIST 100… Geçen Haftayı Düşüş ile Tamamladı… Geçen haftaki karışık seyirin ardından BIST 100 Cuma gününü düşüş ile 103.266
    (%-1,21) seviyesinden kapattı. Yükselişi ile en çok dikkat çeken hisse
    %8,30'luk yükselişi ile IPEKE olurken, düşüşü ile en çok dikkat çeken hisse ise BIST100 içinde %-5,28'lik düşüşü ile KRDMD oldu. Bu hafta yurtiçi gündem açısından çok önemli olan bugün açıklanacak olan TÜFE ve Çarşamba açıklanacak olan TCMB toplantısı takip edilecektir. Bunun ile birlikte yurtiçi jeopolitik ve ekonomik riskler, yaklaşan yerel seçimler ve Suriye ile ilgili haber akışları yakından takip edilmeye devam edilecektir. "
    bir halt olacağı yok.

Günaydın kafe , iyi haftalar herkese

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 18/932 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •