brent petrol 43.80 kuruş olmuş sondaj kuyuları artmaya başlamışken her şey olumluya dönerken bu naz neden![]()
brent petrol 43.80 kuruş olmuş sondaj kuyuları artmaya başlamışken her şey olumluya dönerken bu naz neden![]()
Akşam bryata brüt takas yine gelebilir çok büyük oyunlar oynanıyor besbelli bryatı iyi kullanıyor
Bu arada bryatta kredili alım ve açığa satış olduysa oç brütte cezalandırmaya çalışabilir
brsan ve Bryat gibi şirketler neden bu şekilde hareket olur.Anlamış değilim.Özellikle Bryat bugünkü hareketi.Bu hisselerde olmam şirkete güvenmem halbuki.Benmi yanlış okuyorum süreci sayın ortaklar..Şirketimiz büyük geleceği olan bir şirket olup güzl haberler geleceğine inanarak buradayım.Siz degerlı dostların fikir ve bilgilerini dinlemeye hazırım.
yatırım tavsiyesi değildir.
golf kardeşim...ben buranın evsahibi gibiyim kartopu kardeşimle beraber...11 yıl olacak şubatta nasipse...evet sağlamdır ama öyle büyük şeyler beklemeyin...tam bir spek çocuğudur kendileri...ben burda çok tartıştım üstadlarla teknikçi proflarla...bu kağıtta teknik meknik işlemez dedim benle olurmu canım öyle şey yok şurayı kırsın burayı geçsin vs...yaw bunca yılda kırılmadık yerim kalmadı bu spek çocuğu hala lot sayar...ata yatırımda bir ablamız var sabh 10 akşam 6 işte kafasına göre takılır...ben seneler önce bunu yerine egeen alsa idim şuan maldivlerden yazıyordum yazımı...yaw 2013 bir bedelsiz verdi insanı bedelsizden soğuttu...en ufak şeyde düşer çıkarken ömrünü yer...haber atsa oda işte fransız ihtilali olursa yada fatih istanbulu alırsa onuda alır sabaha çıkarır akşama eline verir...daha yazack çok şeyim varda neyse...he diyeceksinki yaw ozaman sen niye duruyorsun ben burdaki parayı yaktım inada bindirdim işi spek çocuğuyla...niye bekliyorum neyi bekliyorum onuda bilmiyorum...galiba hoşlanıyorum bu spek çocuğuna küfretmekten....lotlarımızı sayan abla menopoz oldun geberecen bizi artık bir emekliet ak...çokmu istiyorsunuz bulun beni burdan anlaşalım....ama böyle vermem...başka bişey veririmde şimdi perşembe gecesi ayıp olur...neyse golf kardeş uzun oldu canını sıktım kusurabakmayasın...selametle...
04 Aralık 2020'ye kadar hamlesini yapacak son gün o gün ve o güne kadar foruma veda ediyorum bugün 14.83 ile kapattık eğer beklediğimiz haberler gelirse o günü beklemedena katılmaya gelirim..erkenden görüşmek dileğiyle...
Yer İmleri