Sayfa 18/91 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon
Arama sonucu : 723 madde; 137 - 144 arası.

Konu: AYDEM - Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş

1. ziraat yatırımdan fon alman gerekir. ziraat bankasındaysa fon ordan sat. ziraat yatırıma paraya aktar. fonu ordan al.esasında işlem yapabilsen bile yapmanı önermem ziraat bankasında ki fonla.çünkü fon ziraat bankasında olunca sonrasında fon blokajını kaldırma sıkıntılı olabiliyor.

Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
    Adamın üst baş alacak parası yok yahu ne istikrarı olacak :D İzahnameyi okumadan rahatlıkla söyleyebilirim :D
    Akşam bulabildim varmış 30 gün olarak
    Ama planlanmaktadır diye yazıyor sonra kivirabikirmi bilmiyorum
    Sagliklar

3. Sabahleyin Gwind'deki hareketi görünce acayip tırstım ve talepleri iptal ettim. Bu harekete en çok Aydem ve ÇanT. sahipleri üzülmüştür herhalde. Ama iyi hareket çektiler ve milleti iyi ürküttüler. Böylece halka arzların da sihri bozulmuş oldu..

4. halka arz talebimi iptal ettim

Cekin tabi milyon lotlarinizi [emoji23]

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

6. Biotrend parası geri gelmiş hesaba ama buna girmeye korkuyoruz olaya bak ya :D

7.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Biotrend parası geri gelmiş hesaba ama buna girmeye korkuyoruz olaya bak ya :D
    Önceden olsa direkt alırdım. Ama arz büyüklüğü, kötü finansalları ve son halka arzlarda yaşananlar açıkçası korkutuyor.

8. GalataWind'deki hareket işçilere ucuz verilen hisselerin satışıydı. Kaldıki sonradan topladı yürüdü. Aydem'de işçilere hisse verilmediki

Sayfa 18/91 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •