Sayfa 18/1004 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Diğer şey : 14,4444

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Diğer şey : 14,4444
    Düz hesap yap.!!
    Anlık bakma.!!!
    Bagımlılık yapar.!!!
    Kılçıksız .!!!
    Yakında 20 Li rakamları görürüz.!!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Köy kahvehanesinde çay ikram ettiler. Eşeğime yiyecek verdiler. İTÜ mezunu bir genç bilgisayara baktı, evirdi çevirdi '' Amca sen bu bilgisayardan umudu kes '' dedi. Sonuçta genç adama 1280 liraya sattım. Eşeği de muhtara makam hizmetkarı olarak 250 liraya sattım. Bugün tekrar şehre indim.

Şimdi , egeduk ve metin68 oldukça şey kafayı kaldıramıyor. Sürekli sopa- zincir kafa -göz dalıyorlar. Yaşasa bile yaralı oldu. Ben hasta bakamam. Paraları leylaya basacağım. Hiç değilse beni üzmez. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Öküz Başlı Güney Afrika Antilopu Masai Mara Güvenli Yaşam Alanı'ndaki kabarmış nehri aşmaya çalışıyorlar.Sürüyle birlikte nehirden karşıya geçmeye çalışan bir antilop kendisine av arayan bir timsaha yem olmak üzere.Etraftaki devasa timsahlar sürüden ayrılanların peşinde ve antiloplar güvende olmak için biraraya toplanıyor.Bir timsah antiloplardan birini yakalamaya çalışıyor. Fakat antilop, timsah tam saldırmak üzereyken kurutulup kaçıyor.
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Göreceksiniz enflasyon inşallah seçim öncesi nerelere düşecek, çok açık net bütün delilleriyle her şeyiyle ortada. Çünkü faiz lobileri kuduruyor

Erdoğan: Biz ekonomik olarak da bağımsızlaşma mücadelesi verdik
    talep "ölmeyecek kadar" noktasına inecegi için alan/satabilen kalmayinca fiyat artışı da durur elbet

5. https://streamable.com/71ny5g

Beylikdüzü anlık

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Göreceksiniz enflasyon inşallah seçim öncesi nerelere düşecek, çok açık net bütün delilleriyle her şeyiyle ortada. Çünkü faiz lobileri kuduruyor

Erdoğan: Biz ekonomik olarak da bağımsızlaşma mücadelesi verdik
    Yandık aga. Reis düşecek diyorsa düşecektir resmi enflasyon. Eyvah eyvah bizlere geçmiş olsun.

Sokak kürtanjlarında cafeler dolu, AVM'lerde adım atacak yer yok diyen sığırlar görüyorum, ulan hayvan herif Bizansın % 20'sinin durumu iyi olsa 2.4 milyon kişi yapar, geri kalan 15 milyon kişi ne olacak?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. 12.76 tsssss

Sayfa 18/1004 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •