Sayfa 18/210 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. isgyo, 5 günde %25 gitmiş. Vade sonuna 22 gün var. Bakalım ne zaman pes edilecek?

Vadeli ile spot arasındaki 30 kuruş farkın azalmasına asla müsade edilmiyor. Güçlü birilerinin kontrolü altında olduğu aşikar.

YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Viop nema oranında artış mı var yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum(muhtemelen ben yanlış hesaplıyorum)

6 Nisan mk 17,59
    7 Nisan mk 20,94

Sizde nasıl durum

3. biraz risk biraz şans,
    dün spottan aldığım tskb 1.49
    bugün vioptan 1.56 shortladık.

deneme ve öğrenme aşamasındayım.
    Son düzenleme : TOPRAK-SERDAR; 07-04-2022 saat: 12:22.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku

isgyo, 5 günde %25 gitmiş. Vade sonuna 22 gün var. Bakalım ne zaman pes edilecek?

Vadeli ile spot arasındaki 30 kuruş farkın azalmasına asla müsade edilmiyor. Güçlü birilerinin kontrolü altında olduğu aşikar.

YTD.
    Biraz azalırsa kapatacağım pozisyonu, teminatları yiyip duruyor viop tarafı zararımı geçen gün 30 bin diye paylaşmıştım şimdi 63 bin görünüyor. Viopta başka pozisyonlarım var onları bozmak istemiyorum. Bir de böyle tavan tavan veya taban taban giden hisselerden uzak durma prensibim var.
    Bakalım ne olacak merak ediyorum böyle nereye kadar gidecek bu çıkışların genelde inişleri de olur.

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Biraz azalırsa kapatacağım pozisyonu, teminatları yiyip duruyor viop tarafı zararımı geçen gün 30 bin diye paylaşmıştım şimdi 63 bin görünüyor. Viopta başka pozisyonlarım var onları bozmak istemiyorum. Bir de böyle tavan tavan veya taban taban giden hisselerden uzak durma prensibim var.
    Bakalım ne olacak merak ediyorum böyle nereye kadar gidecek bu çıkışların genelde inişleri de olur.
    Teminatı yer bitirir, hiç affetmez, sen tamamladıkça daha da eritir :-) Mart ayında ben arbitraj yaptığımda, robot satana kadar %80 üzerinde yükselmişti:-)

Tahminime göre 15 civarı direnc. 14-16 arası durulması lazım. YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Viop nema oranında artış mı var yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum(muhtemelen ben yanlış hesaplıyorum)

6 Nisan mk 17,59
    7 Nisan mk 20,94

Sizde nasıl durum
    Kontrol etmedim ama %16 civarıdır. %20 leri vereceğini sanmam.

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku

6 Nisan mk 17,59
    7 Nisan mk 20,94

Sizde nasıl durum
    6 nisan O/N 15,13%
    7 nisan O/N 15,06%
    Siz neden hesaplıyorsunuz takas istanbul sitesinden görebilirsiniz. Aşağıdaki linkte tarih seçin, yüksek hacimli O/N yazan gecelik faizdir:
    https://www.takasbank.com.tr/tr/ista...malari-raporu?

8. Sabah açılışta isgyo arbitraj %76 verdi.

İsgyo da kantarın topuzu kaçtı, ben uzak dururum. Yeni pozisyon açmadım bu yüksek orandan. Ytd.

Bazı aracı kurumlar isgyo teminatını 3.5 kata kadar artırmış.
    Son düzenleme : kafkaf; 08-04-2022 saat: 10:45.

Sayfa 18/210 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •