Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Viop nema oranında artış mı var yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum(muhtemelen ben yanlış hesaplıyorum)
6 Nisan mk 17,59
7 Nisan mk 20,94
Sizde nasıl durum
biraz risk biraz şans,
dün spottan aldığım tskb 1.49
bugün vioptan 1.56 shortladık.
deneme ve öğrenme aşamasındayım.
Son düzenleme : TOPRAK-SERDAR; 07-04-2022 saat: 12:22.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Biraz azalırsa kapatacağım pozisyonu, teminatları yiyip duruyor viop tarafı zararımı geçen gün 30 bin diye paylaşmıştım şimdi 63 bin görünüyor. Viopta başka pozisyonlarım var onları bozmak istemiyorum. Bir de böyle tavan tavan veya taban taban giden hisselerden uzak durma prensibim var.
Bakalım ne olacak merak ediyorum böyle nereye kadar gidecek bu çıkışların genelde inişleri de olur.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
6 nisan O/N 15,13%
7 nisan O/N 15,06%
Siz neden hesaplıyorsunuz takas istanbul sitesinden görebilirsiniz. Aşağıdaki linkte tarih seçin, yüksek hacimli O/N yazan gecelik faizdir:
https://www.takasbank.com.tr/tr/ista...malari-raporu?
Son düzenleme : kafkaf; 08-04-2022 saat: 10:45.
Yer İmleri