Yav bu şirketin yıllık karı 88 milyon.Böl 4 'e ne çıkar.22 milyon TL.EE daha ne.Kasa para dolu kirada kanal d binası geliyor kirası.
Haa bu arada yalanlansa bile katarlılar posta fanatiğe talipmiş ve iddiaya göre gizli pazarlıklar yürütülüyormuş.Eğer gerçekse bundan tabiki olumlu etkilenir.İşte kulis haberi linki(Duyda inanma)
http://medya.haber3.com/kulisleri-sa...asi-96183h.htm
(Şahsi yorumum olup Yatırım tavsiyesi değil.)
Fark eden ne olacak farz edelim 3 aylıkda 25 milyon tl kar açıkladı sanki hisse gerçek değerini bulacak mı?İnsafsız bir piyasa var en çok artanlar en batak kağıtlar bu piyasada.Her türlü hile hurda var.Ben temettü dağıtmasını yada bir haber açıklamasını bekleyeceğim inatla
Kimseye yatırım tavsiyesi değildir
KAP haberi:Finansal duran varlık edinimi:
Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nın % 25 'ini satın aldı.Şirket bildirimde çağrı yükümlülüğü doğmadığını iddia etmekdedir.Ancak ben SPK'ya başvuru yapacağım.Çağrı hakkı doğar çünkü 20 milyon para yatırıyorlar.Öncü biber salçası değil grup içi şirket.Örtülü kazanç aktarımı sayılma ihtimali var.
Öte taraftan Öncü 2016 yılında 8 milyon TL.kar açıklamış.Ne gibi iştirakleri var meçhul.
DGZTE Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI : 8.466.222 Yıllık Değ%:165
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
3 aylık kar 8.46 milyon ,geçen sene 3 aylık 3.2 milyon.Bunada şükür Kar %164 artmış.Özsermaye 457 milyon TL.Yani defter değeri 4.35 Tl.
Rasyolar iyi.Kasada 184.4 milyon TL.nakit para var.Bu parayla yatırımlara başladı.Holdingleşecek bu gidişle.Şirketin istese dağıtabileceği 165 milyon TL geçmiş yıllar karı var.
Yer İmleri