Sayfa 17/548 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 129 - 136 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by sard68 Yazıyı Oku
    3.30 lardan bahsediyorsunuz. bu haberle nereye gideceğini nasıl anlaya biliriz. 3.30 lar zaten önceden görüldü. hürriyete mi geçsek acaba
    Ben sadece grafiğe baktım..3.30 önünde kayda değer bir direnç seviyesi olabilir dedim ...Oraya kesin gider demiyorum..Kağıdın grafiği güzel ...Karlılık da yerinde ...

2. bu habere bile yaptığı hareket çökelek ise. ya sabır

3. Ortada dönen Max. 150-200 bin lot .Kumarbazlar bu kadar lotu hergün evirip çeviriyor.Şöyle ciddi yatırımcı bu kumarbazların malını alsa elleri böğründe kalır.

4.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Ortada dönen Max. 150-200 bin lot .Kumarbazlar bu kadar lotu hergün evirip çeviriyor.Şöyle ciddi yatırımcı bu kumarbazların malını alsa elleri böğründe kalır.
    bakma cok ahlaksız olduklarına .birbirlerinin çöplüğüne asla mudahele etmiyorlar o kadarda saygılılar.ama sanki çıkış trendi başladı gibi....YTD

5. Çok iyi bilançolu medya şirketi.Avrupada medya şirketleri değer kazanıyor.Çünkü bu sektörde kar marjları yüksek .Cironun duruma göre yarısı bile kar olabiliyor.Dgzte bu muhteşem bilançosuyla göz kamaştırırken fiyatı bu durumu yansıtmıyor dandik şirketler takla ata ata fiyatlanırken pandanın şirketi 7 lirayı görmüşken bizimki 3 liranın üstünde bile zorlanıyor .
    -yatırım tavsiyesi olmayıp ametör yatırımcının kişisel yorum ve görüşleridir-

6. Bugün speki, destekleri test etmek istedi.Gördüki kendisi almasa bile piyasa sahip çıkıyor ve destekliyor alımlar geliyor .Çünkü iyi balın sineği bağdattan gelir.Buralardan hisse toplayamaz.Çünkü sermayesi kadar kar açıklayan bir medya şirketi,kasasında yaklaşık 200 milyon lira karşılığı döviz olan bir şirket buralarda olmamalı.

7. dobur yada hurriyet her zaman daha iyi kağıt postav e fanatikle iş yürümez.

8. 1 mayıs gibi 3 aylık bilançoyu açıklayabilir .Benim beklentim 25 milyon ilk çeyrek karı,475 milyon özsermaye.Bilanço güzelleşiyor ama hisse hak ettiği yerde değil.(Şahsi yorumum olup Yatırım tavsiyesi değil.)

Sayfa 17/548 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •