Sayfa 180/1006 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Vob 24

1. herkese iyi akşamlar. .bu topik i sessiz ve sıkı takip eden bir üyeyim.yazan değil ama yazılanları okuyan biriyim.vob konusu yüzde 20 konuşulan bir yer.sadece en başta sn.Keremalkm beyi ve diğer birkaç değerli ve katkısı olan üyeleri takip etmek için okuyorum ve kendilerine teşekkür ederim fayda verdikleri için. çok gereksiz yazanlar var bu sitede ve yazanlar muhtemelen bisileri hırs yapmışlar. siyasi ve dini konularda..kısaca beni bunlar ilgilendirmiyor çünkü saçma sapan konular..size Tweeter takip edenlere Exitus Foreks isimli arkadaşı takip etmenizi öneriyorum rakamlar konusunda gayet başarılı. burdada sn Kerem alkm beyi takipte fayda var şort agirlikli herkese viob ta başarılar diliyorum kazancınız bol olsun

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hakaret alaycı cümlelerde kullanmayı sordum.Deve sidiği imiş Türkçe esnek bir dildir bir cümle yazarsın biri küfür diğeri normal algılar.Cümlenin söyleniş biçimi hangi ortamda ne amaçla kullanıldığı karşı tarafın nasıl algıladığı önemlidir.Ben iyi niyet görmedim yazılarınızda malesef alaycı küçümseyici oldu hep.

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
     Alıntı Originally Posted by couchsurfer Yazıyı Oku
    Bunun sebebi sene başından beri gelen trendin vasfının değişmesi mi? Orta vade trend dönüşlerinde kısa ve çok kısa vadeli sinyallerin gürültü olma olasılığı artıyor çünkü. Bu mudur acaba?

Size diyoruzki "sağlam sistem var, analizler doğrudur bende"
    takan yok.

"Hay bin trend"

4. Robotun bugün ki sinyalleri ve son durum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Kolay kolay kimseyi red listeme koymam, ama bu edepsiz uzun zamandır red listemdeydi, bir arkadaş mesajını alıntılayınca iğrenç benzetmesini gördüm. Benim işim olmaz ama ister gitsin ister gitmesin "ben müslümanım" diyen ve şartlarına ulaşan herkes, farz olan bir ibadet için potansiyel Kabe yolcusudur. Peki bu herifin etrafında anası babası, ve diğer aile büyükleri Kabe yolcusu olmadılar mı, sor bakalım edepsiz onlara içmişler mi deve sidiği?
    bu forumda bunun gibisi yok...içi çamur dolu...

inanmasan bile kimsenin inanç figürleriyle alay edemezsin..

KABE dediğiniz gibi MÜSLÜMANLARIN koşullara sahipse bir kere hac yapması gereken mekan...

MODLARA bildirdim...nefret-inanç suçudur diye...ama hala yazı orada....

Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Hakaret alaycı cümlelerde kullanmayı sordum.Deve sidiği imiş Türkçe esnek bir dildir bir cümle yazarsın biri küfür diğeri normal algılar.Cümlenin söyleniş biçimi hangi ortamda ne amaçla kullanıldığı karşı tarafın nasıl aşgıladığı önemlidir.Ben iyi niyet görmedim yazılarınızda malesef alaycı küçümseyici oldu hep.

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    türkiyenin büyük haber kanalında gündem özelde.

https://www.youtube.com/watch?v=F_qW-TkI9yw

ülkenin gündemine bak.

7. Uzun zamandır dowa Korale olmuyoruz önceden Dow nereye biz orayaydik tabi gündem rutindi ne zamanki rus uçağı düştü sonra gündemleri karıştırır olduk. Dün ve Bugün 200 puana yakın yükselmiş Dow umurlarinda olmadı fakat Eğerki yarın gunboyu futureler yine arti olursa son 2-3 günün acısını çıkarırlar gibi geliyo bana. İrak referandumunun vermiş olduğu gerginlik yumusamaya başladı. Hükümetin en iyi yaptığı şey anında gündemi değiştirmesi. Referandum olucak dendi teog olayı bi anda dağıttı kafaları şimdide herkes bakıyo eee oldu referandum nolcak şimdi hani esildi gürlendi derken bi anda belediye başkanlarının istifa muhabbeti kafaları bulandirdi. ÖTV olayını hesaba katmadim

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dostum ben kimsenin inancı ile burda alay etmem ettirmemde.

ordaki kabe yolcu esprisini sen anlamıyorsun.

1 ay öncesine kadar forumda biri sinirlendi ve patladı short short diye anons eden bazı zevatları kimbilir nekadar canı yandı zarar etti.

ve malum kişiye sülalesine kadar sövdü ! 140 bine giderken millet short short diye bağırıyordu burda .. bu akllı evveler uyardık ozamanda zamanıda.

ordaki kabeli küfür ordan geeliyor anladınmı ?

bilip bilmeden konuşmayın.
    mesele bu ....

siz böyle batırdıkça milleti mesele bu kalmaya devam eder.

sisteme uycam bilmem ne. falan filen geç onları.

140 bine giderken sistemin shortmuydu short short diye bağırıyordun ?

diye sorarlar.

kutsal topraklara kadar hemde.

yapmayın etmeyin diyoruz hala.

yokşöyleydi böyleydi. rivriv

Sayfa 180/1006 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz