Sayfa 180/330 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Buranin mudavinlerimlerinin tamami başta Arpaci Ustad olmak üzere herkes bu dönüşü hissediyorduk.

2. Bugün Tüyo ile işlem yapan bir arkadaş ile sohbet ediyorduk. Bir tüyo verdi. Dedim nasıl olur bir yıkda 6 kat armış milyar doları geçmiş. Tamam işte bir iki sorunu var onlar çözülüyormuş daha da götüreceklermiş diyor.
    Hadi erkeksen bu kağıda gir.
    Bence voleyi vurdular kucağa verecek küçük yatırmcı arıyorlar.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

3.  Alıntı Originally Posted by mmyasar69 Yazıyı Oku
    Buranin mudavinlerimlerinin tamami başta Arpaci Ustad olmak üzere herkes bu dönüşü hissediyorduk.
    Pala bir anda grafigi pozitife cevirdi..fiyat boslugunuda doldurdu hisse azgin boga gibi...hareketler belirsiz..

4.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    O kadar değil. İncele bakalım 1 milyar dolar cirolu 8 alt şirketi olan kaç şirketin piyasa değeri 300 milyon dolar.
    Daha fazla konuşmayayım cezaya gireriz. Çörden çöpten kağıtlar bir milyar doları geçtiler. Dünyada gökten para yağıyor tüm olumsuzluklara rĞmen bizim ülkemize de geliyor. Abd trilyon dolar pandemi desteği veriyor. Birkaç milyarı da bizim bu tarafa düşüyor. Milyar dolarla piyasaya girecek olsan sen nereye yatırırdın. İçine sine sine 3 kağıt söyle?
    Ha şu da var, kontrol çaycıdan çıkıyor. Elde tutmaya çalışsa da çok zorlanıyor.
    ben söyleyeyim abi
    1 sarky
    2 sarky
    3 sarky
    ben hisseyi dün kaptırdım.

5.  Alıntı Originally Posted by Rcevahir Yazıyı Oku
    Hanönü haberi şimdi çıksa hisse güdük kalır
    Onun haberi 15 den sonra çıkmalı ama ne zaman olur bilemeyiz

Rex e güvenip satanların ......

Rabbim bizleri bu vebalden korusun amin.

İsteyerek yapmış mıdır zannetmem

Bizim anlatmak istediğimiz budur.

Bir arkadaş gitti.üzüldüm.
    Nasibiniz bol olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Çaycıya o kadar dedik ki kağıdı kendi haline bırak bukadar basma.
    Yok illa basıp ucuza mal toplayacak.
    Hadi bakim şimdi kaptırdığını malı birdaha geri yerine koyabikecek mi? Dedik de mi el mi yanan bey mi sana gösterecekler.
    Nasıl o gıdım gıdım basıp topluyordu. Bak adam da gıdım gıdım alıp topluyor.
    Hissenin yükselişini Çaycı kontrol etmiyorsa beyaz tavşan hisse alamazdı demek kontrol çaycıda...keyfini sürelim..
    Son düzenleme : havcı; 09-12-2020 saat: 21:43.

7.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    ben söyleyeyim abi
    1 sarky
    2 sarky
    3 sarky
    ben hisseyi dün kaptırdım.
    Hayret, Genç arkadaşlar geç geldiler ortalık şenlendi diye sevindik. Ama tez gittiler.
    Halbuki tez kaçmasınlar diye herşeyi ince ince anattık.
    Neyse çorba parası çıkardılarsa afiyet olsun diyelim,
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

8.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Hayret, Genç arkadaşlar geç geldiler ortalık şenlendi diye sevindik. Ama tez gittiler.
    Halbuki tez kaçmasınlar diye herşeyi ince ince anattık.
    Neyse çorba parası çıkardılarsa afiyet olsun diyelim,
    Koçari yi sevmeye başlamıştık yaş ve tecrübe olarak benden fazlaydı, çok genç sayılmazdı. Ben kalıcı olacağını düşünüyordum biraz. Ama bende henüz yeni aldığım hisse bu kadar sert hareketler yapsa tutunamazdım. Gerçi bu fiyatlara kadar kalmak benim de alışkanlıklarıma uygun değil öyle böyle iki yıldan fazla oldu alışkanlık yaptı artık yerine alternatif bulamıyoruz. Teknoloji de daldan dala ( link -arena) arasında geziniyorum da Sarky nin bir eşini bulamadık. Arpacı Sarky diye bir hisse olmasa kumbara hisseniz ne olurdu ???

Sayfa 180/330 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •