Sayfa 180/597 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Mesele “Tahta sahibi†hissiyatında yazanlar,hatta pek hissiyat filanda denemez direk bu işi yapanlar muhtemelen,gayet bilinçli insanlar olduklarına şüphe yok,maşşallah o konuda tam isabetler yüz üzerinden 100 hemde yıldızlı.
    İçeriden bilgi almak demişsiniz,bilgi almak için tanıdığa filan ihtiyacınız yok,bu şirket tüm yatırımcılarına eşit mesafededir,ararsınız yarın sabah bilgi alırsınız.
    Halka açık Çimento şirketleri hisselerinin çoğu son 10 yıldır baskı altında.(10 yıl önce ya çok pahalı idi güncelde makul fiyatlara geldi,yada başka sebepler var.)
    10 yıl önce özelleştirmeler bunda etkili olabilir?
    Diğer çimento şirketleri temettü verirken batı grubu yeterli temettü vermediği halde iyi performans gösteremedi,üzerine piyasalar krize gireceği sinyallerini verirken yanlış zamanda ''belki doğru yatırım ile'' şirket zora girdi.(bence)

Batı çimento grubu haricinde bedelli sermaye artışı yapan çimento şirketi var mı?
    Hissedarlarına ne vermiş ki bedelli sermaye artışı yapıyor?
    Hissedarlar kazancına bakar.(bankadan alınan kredinin faizini çatır çatır ödüyorsan ortağınada payını vermen gerekir)

YTD

Sağlıklı beslenme için İyi Pazarlar

Feyyaz Ünal, konuşmasında, Batı Anadolu Grubuânun 50. kuruluş yıldönümü kapsamında gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projesi İyi Pazarlarâda değindi.

İyi Pazarlar projesi hem yetişkinlerin, hem de gelişme çağındaki çocukların kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için yeterli ve dengeli beslenme, düzenli egzersiz yapma alışkanlığı geliştirmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Sağlık Bakanlığı İzmir İl Sağlık Müdürlüğünün desteklediği projenin ilk etabında, Egenin dört bir yanında kurulan 20 ye yakın geleneksel pazara, gezici bir araçla yıl boyunca yaklaşık 100 ziyaret yapılacak. Uzman diyetisyenler bu ziyaretlerde halkla doğrudan temas kuracak, vücut analizleri yaparak tavsiyelerde bulunacak. Pazarlarda ve yakın çevresinde ayrıca bilgilendirici yayınlar dağıtılacak ve ödüllü aktiviteler gerçekleşecek.

Açılışı mayıs ayında uzman diyetisyenlerin katıldığı Tire pazarı ziyaretiyle gerçekleşen ve eylül ayına dek devam edecek olan birinci etapta gezici araç, Urladan Alaçatıya, Torbalıdan Nazilliye, Bostanlıdan Sığacıka, Egenin belli başlı tüm pazarlarını gezecek. Pazara alışverişe gelen halkla buluşan diyetisyenler ise, doğru beslenmenin, yeterli miktarda taze sebze ve meyve tüketmenin, mevsimine uygun ürünleri tercih etmenin önemine değinecekler ve pratik bilgiler verecekler.

https://www.gozlemgazetesi.com/Haber...im-hedefi.html

Bu işler belki toplum sorumluk bilinci açısından iyi olabilir ama şirketin durumu iyi ise zaman ayırmak lazım.
    Bu arkadaşın ne işi var pazar gezmelerinde?
    Nasıl zaman ayırıyor böyle işlere?
    1 Milyar tl (döviz ile borçlanmışlar )yatırıma giderken yapılan konuşmadan alıntıdır.

YTD

3. Adamların en iyi haberi sözde yeniden değerlemeydi,haber gelip bir ay sümen altı et.içeriden haber alan çığ gibi mal versin .bir ay sonra öğrendiğimiz sraziler saksı fiyatına gösterilsin. şirket herkese eşit mesafede.Bunada ben kusura bakmayın oturma organımla gülerim.bu rezalet haber olayından sonra hiç bir haber beni ilgilendirmez.ytd.

4. Sizin nankörlük ettiğiniz o değerlemede şirketin özsermayesi 400 milyondan fazla arttı,(bugün Göltaş çimentonun özsermayesi 275 milyon tl),400 milyon/180=2,22 tl hisse başı özsermayesi sırf değerlemeden artan şirket (ki arsaların değeri satmaya kalksanız hisse başı en az 10 tl edeceğini herkes net olarak bilir) nasıl oluyorda doğru dürüst prim yapmamış hisse yüzde 50 düşerek değerleme artış fiyatına geliyor?!?

5. Siz şimdi gündemi değiştirmeyinde,yüzde 50 ürün zammı yıllık ne kadar ciro artışı ne kadar kar artışı yapar onu hesaplayın?
    Ben 2019 beklentilerimi bu haberle birlikte yukarı yönlü revize ediyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Siz şimdi gündemi değiştirmeyinde,yüzde 50 ürün zammı yıllık ne kadar ciro artışı ne kadar kar artışı yapar onu hesaplayın?
    Ben 2019 beklentilerimi bu haberle birlikte yukarı yönlü revize ediyorum.
    Hadi bakalım.(aklıma geldi tekrar güldüm.Herkese eşit mesafedeymiş.)sonrada insanlar sana güvensin.tekrar güldüm.inan katılacağım gülmekten.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,412
    Vay canına btcim trend topik oldu ilgi alaka on numara yarın tahtayada bekleriz ....alalım satalım hisseye can verelim..
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,412
    Tanzim satışa döndü burası domates biber patlıcan...[emoji4] hayırlısı..
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 180/597 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •