Bir aşı bulunmadan ya da virüs hız kesmeden düzelmez. Yükselişler satış fırsatı. Borç krizi olursa iflasları tetikler. Hisse çöp demek denilenin kavşağındayız. Umarım düzelir. Ytd
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir aşı bulunmadan ya da virüs hız kesmeden düzelmez. Yükselişler satış fırsatı. Borç krizi olursa iflasları tetikler. Hisse çöp demek denilenin kavşağındayız. Umarım düzelir. Ytd
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün FED in yüzsuyu hürmetine sınırlı bir çıkış yapar belki ,kapanış önemli
sağlık bakanı 2. korona vakasını açıkladı
Kriz olacak borsa 90 bin dow 20 diyen biri varsa onu bulup geleceği öğrenebiliriz, dışındakiler ne söylese temenni ötesine geçemez . Dow bu andan sonra 16 da olur 26 da olur.
benim bizzat şahit olduğum süpheli vakalar var özellikle umreden dönenlerle ilgili bakalım takip ediyorum ne çıkacak
bizde yeni başlıyor olay .. Bir aşı bulunmadan ya da virüs hız kesmeden düzelmez ..yazmış bir arkadaş doğru tespit
2. Vaka çıkmış, 1. vakanın çevresinden biriymiş...
Noldu, hicbirsey demedin, bos mesaj yollamissin yorumsuz diye. Yolunu mu sasirip yanlis topige girdin yoksa??? Eee, borsa bunu adama yapar, kafasini da parasini da yer.
Veterinerden igne mi yedin yine, resim kaybolmus?
"Uckagitci, sahtekar, manipulasyoncu" dedigin insanlarin arasinda ne isin var yahu? Bankamizin koca topigini kuruttunuz be her tarafa saldirarak.
Iki ekmek arasi bir BACON yiyeyim. Her gordugumde acikiyorum. Muahahahahah.
Bu arada Sulunde de kimse kalmadi anladigim kadariyla. Herkes satip baskalarina geciyor.
Yer İmleri