Mumkunse polho yorumu alabilir miyiz?
Mumkunse polho yorumu alabilir miyiz?
Polho 2.50 üzeri kaldıkça çok iyi duruma gelebilir . 2.90 civarında bir direnç daha var . Bugün meril ve citi den alımlar gayet iyi . Benimde bugün incelediğim ve benimde dikkatimi dahada artırdı. Bu kağıt çelik hocanın da daha önceki takip listesindeydi. Bence takip etmeye değer [emoji106][emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn Çelik çomak; olmip yorumlar mısınız lütfen?...
sizde haklisiniz . Fakat bu durum çoğu kâğıtta var iki yüz günlük ortalama fiyat 2.58 e denk geliyor . Çiti ve merill in alması ve yabancı takas saklamanın artışı iyi . Risk almaya bence değer. Risk sevmeyen için ise 2.58 üstünde alinabilir . Iyi bir haber tahtayı coşturur. Tabiki karar sizin ...
Boya hisseleri için iyi haber ne olabilir ki Sn mebes. Bende DYOBY aldım. Korona bahanesiyle Kimya sektörü hisseleri uçtu tutana aşk olsun. Boyalar cılız kaldı. UZERB bi başını kaldırdı derken kafasına kafasına vurdular iki gündür taban yaptı. Ne olacak bizim boyalar acaba ...SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boya fabrikaları sonuçta kimyevi üretim yapan sanayi şirketleri. Herturlu kimyevi , dezenfeksiyon ve benzeri üretim yapabilirler . Polho bunların en gelişmiş olanı. Yurt dışı üretim yapar ortaklık kurabilir , bilançosu iyi faaliyet karı iyi, Sabiha gökçene yakın arsası var . Bedelsiz beklentisi olabilir . Zaten tüm hisseler bu beklentilerle alinir . Bunlar gerçekleşmiş olduğunda fiyatlar yüksektir. Örneğin alkım gibi
Kadir gecenizi mubarek olsun. Allah sizlere sağlık versin.
Yer İmleri