Sayfa 180/343 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Bu genel kurul dedikleri tarihi belli mi.Onumuzdeki 10 gunde toplnır mı?Zira yarın TR ye geliyorum ve bi hafta kadar Istanbuldayız...D**an Hastanesi _(İtsnabul)satılıyormus ve inceleme için 3 ortakla gelecez.Sahipleri yaslılık nedeniyle satıyorlarmıs...bakalım anlaşabilcez mı ve kredi bulabilcez mi....4 ortak daha olaydı bokabı alırdık...
    10 gun içinde genel kurul toplanırsa ilk defa g.kurul toplantısına katılacağım.
    Pesinde kostugumuz hastane işi fiyaskoyla sonuclandı.Aylık 1 milyon TL net karaı olan hastane için 30 M$ İSTİYORLAR...25 e biterdi ama yinede cok para...Arsa artı ekipmanlar toplasan yine pd fazla geldi...Miillet ucmus...Neyse..ama sunu kesin ve net soyleyebilirimki bokab hala bedava...dun coook coook cook ucuzdu sidi cook cook ucuz...dolaısıyla bnm için ucuz mu pahalı mı analizi yapacagım sev,iyeler cok daha yukarısı...gun gelecek 1 cent bile cok degerli olacak ulke için bu durumda ihracatcı sırketler gozde olacak...
    haftaya taksit taksit kap a acıklam agelir.Topl tarihi temettu oranı ve tarihi sonra yanlıs hesapladık tarih pazar mıs tekrar acıklama gonderirler ...tiyatro cevırıler....gnl kurul erken olaydı ilk defa katılım gosterıtrdık....ytd

Yanıltma beni.
    8.00 ve yukarısı.

Alıntı Originally Posted by snap Yazıyı Oku
    Yanıltma beni.
    8.00 ve yukarısı.
    ne 8i...yarın 6 lardan almayan dayak yıyecek.....bırakında bıraz alalım...hep bana hep bıze olmaz....paylaşmakta lazım.islamda yeri var...ytd

4.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    ne 8i...yarın 6 lardan almayan dayak yıyecek.....bırakında bıraz alalım...hep bana hep bıze olmaz....paylaşmakta lazım.islamda yeri var...ytd
    Temettumuzu de söylemediler.Bekliyoruz.Nerdeyse 3 aylık kar açıklanacak.

5.  Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    Galiba bu sefer bekledigimize degecek...% 50 brut kar bekliyorum.gec olsun ama guc olmasin .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    Hepsi topu topu 31 trilyon parayı ne yapacaklarını kararlaştıramadılar, paraya kıyamıyorlar.:) Aslında bu sene genel kurulu ve temettüyü seneye bıraksalar böyle bir imkanları olsa BAKİOĞLU'lar için ne iyi olur.:kahkah::kahkah:
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

izleme ekranıma aldığım zor kağıtlardan birisi

Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    izleme ekranıma aldığım zor kağıtlardan birisi
    Cb kağıdı can cekıstırdıgıne göre Iyı kar payı verecek...Kursagımıza giren 3-5 temettu var ise Cb ağamın sevabıdır...ağam bizimle eyleniiiii...6.5 lara getr de alak...ytd

Sayfa 180/343 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •