Sayfa 180/760 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Alanlar satanlarıda paylaşabilirmisiniz.

Teşekkürler,

2. En çok satan 178 bin lot ile Halk (geçen gün doğru rüya gören arkadaş çıkmış olabilir) en iyi alan 115 bin lot ile TEB.

Bilanço için saldıranlara, size burada ekmek yok görünümü vermek için bir kaç gün çıkışlarını bekleyebilirler. YTD.

Ben şu anda fiyattan çok karın ne yapılacağını merak ediyorum. Bu kazanç nereye gidecek. Dağıtılacak mı? Yeni yatırım mı yapılacak?

3.  Alıntı Originally Posted by zincirsiz Yazıyı Oku
    En çok satan 178 bin lot ile Halk (geçen gün doğru rüya gören arkadaş çıkmış olabilir) en iyi alan 115 bin lot ile TEB.

Bilanço için saldıranlara, size burada ekmek yok görünümü vermek için bir kaç gün çıkışlarını bekleyebilirler. YTD.

Ben şu anda fiyattan çok karın ne yapılacağını merak ediyorum. Bu kazanç nereye gidecek. Dağıtılacak mı? Yeni yatırım mı yapılacak?
    kar payı temettü veriyor benim bildiğim geçmiş senelerde vermişti..

4.  Alıntı Originally Posted by ORİYEN73 Yazıyı Oku
    kar payı temettü veriyor benim bildiğim geçmiş senelerde vermişti..
    Tahminim %5 temettü verir. Geri kalanı özkaynağa ekler ve bedelsiz sermaye artırımı yapar.

5. Bu sene de vermezse ayıp olur. Bedelsiz/temettü/yeni yatırım bu sene başka seçenek yok bence. YTD.

6. Dışarıda zaten pek bir lot yok. Verseler de çoğu kendi ceplerine gidecek.

7.  Alıntı Originally Posted by zincirsiz Yazıyı Oku
    Bu sene de vermezse ayıp olur. Bedelsiz/temettü/yeni yatırım bu sene başka seçenek yok bence. YTD.
    Yeni yatırım yapacağını düşünmüyorum otelin borcu bitmeden.

8. Dagilim

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 180/760 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •