suriyede sular durulsun, olumlu çed ve modifikasyondan sonra sadece mardin piyasa değeri olarak 750 milyon usd edecek.
suriyede sular durulsun, olumlu çed ve modifikasyondan sonra sadece mardin piyasa değeri olarak 750 milyon usd edecek.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
İyi günler,
Uzun vade ve temettü amaçlı aranızdayım.
2021 için ciddi bir kar ve buna bağlı olarak 2022 de iyi bir temettü beklentim var.
Herkese bol kazançlar dilerim.
günaydın .
baktım şu an benden başka yazan yok.....
fiyat 11 lere yaklaşınca herkes yazıyormuş.
Dün akşam Oyak çimentoyu daha detaylı inceledim.
6 çimento fabrikası, 1 kağıt fabrikası ve 40 adedi aşkın hazır beton tesisi ile Türkiyemizin sektöründe en büyük firması,
Birleşme ile Adana, Bolu,Ünye,Denizli,Aslan ve Mardin çimento ile Oyka kağıt ve Oyak beton tek çatı altında toplanmış,daha iyi yönetilebilir duruma getirilmiş ve ayrıca yönetimsel tasarruf sağlanmıştır.
hissemiz yılı kar ile kapatmış ,temettü dağıtmayarak bünyesini güçlendirmiştir.
pandemi sonrası 2022 kar tahmini 650-700 milyon civarı olabilecektir. mütekip yıl ciddi bir temettü dağıtma ihtimali yüksektir.
herkes kendi kararını kendisi verecektir. bol kazançlı günler dilerim.
Pd/klinker kapasitesi orani en düşük cimento şirketi hangisi acaba bist te islem görenlerden
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Benim oğlan 8.75 ile girdi şuan zararını siz düşünün ben bugünün fiyatıyla girdim hiçbir oran hep aşağı yada hep yukarı gitmez bu hissede ciddi bir plan işletiliyor kime nasip olur bilemem
kurthan
Kamu bankalarında kredi genişlemesi hazırlığı olduğu haberleri var.
Konut kredileri ve dolayısı ile inşaat sektörünü olumlu etkileyebilir.
Yer İmleri