Sayfa 181/227 İlkİlk ... 81131171179180181182183191 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by HEG Yazıyı Oku
    Teşekkür ederiz.
    Verileri hangi siteden bulduysaniz güzel bir çalışma olmuş.

Gemilerin daha yeni yola çıktığını düşünmüştüm bunlar Amerika'ya varmışlar.

27 Şubat itibariyle limandan çıkmışlar.

https://www.msc.com a konteyner numarasını yazınca çıkıyor.

Acaba kaç tane daha gemi gitti?
    Sayın @Roadruy başka gemiler var mı?

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Walmart ve Amazon anlaşması sonrasında son 1 aydır her hafta 2-3 gemi ile tonaj miktarları farklı olmak üzere mal gönderiliyor. Dikkatimi çeken bir başka şey ise gönderilen mal tonajlarının sürekli artıyor olması. Nisan ikinci haftada kalkan gemilere ait datanın imajını almıştım. Onu da paylaşayım, ondan önceki sevkiyatların imajını almadım maalesef.

2. Spekülasyon ile manipülasyonun farkı.
    Her yatırımcı birer SPEKÜLATÖRdür. Borsada doğal akışında yapılan her işlem SPEKÜLASYONdur. SPEKÜLASYON kısaca beklenti dahilinde işlem yapmaktır.
    Suni fiyat dalgalanmaları yaratmak ise MANİPÜLASYONdur. Yasak olan da budur.
    Hissede spekülasyon var demek komiktir. Hisse zaten spekülasyon yapılsın diye var.

Finansal Ürünlerin tamamı, hem de tamamı, RİSK içerir. Düşüp yükselmeyen, Yükselip düşmeyen, RİSKten uzak bir finansal ürün, YOKTUR. Bu RİSKİ yönetmek, yönetebilmek oluşan volatiliteden para kazanmak kaybetmek, bambaşka bir konudur ve kişinin, kendi finansal okur yazarlığı ile doğrudan orantılıdır.

Teknik analiz gelecekten haber vermez. Ne teknik analizin ne de analistin böyle bie iddiası olamaz. Teknik Analizin farkı ve üstünlüğü, TRADE, yani alım, satım ya da satım, alım yapmak için temel analize göre hem çok daha kolay takip edilebilir, hem çok daha spesifik, net rakamlar ortaya koyabilmesi. Bunun yanı sıra ayrıca, beklenenin dışında, ters yönde bir hareket oluşur ise, pozisyondan kolayca çıkmayı sağlamak için, takip edilebilir, bir stop loss seviyesi verebilmesi. Yoksa bırakın geleceği, TR de 5 dakika sonra ne olacağını kimse bilemez.

Benjaminciler için haftanın sorusu: 8,58 kırılır mı?

Gemiciler için Hadi İnşallah

3. Şu satın alma işi sonuçlansa artık

4. mayıs 6 kongre yapılacakmı .bilgiis olan varmı bayram sonuna kadar ertelendi cumhur açıklamasında ..

5.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    mayıs 6 kongre yapılacakmı .bilgiis olan varmı bayram sonuna kadar ertelendi cumhur açıklamasında ..
    Ertelendi diye biliyorum.Bugun yeni kararlara bakarız

6. Düşenimiz 16.53-54 civarı.Üstünde hızlanırız.Kv bayrak görüntüsü oluşuyor bakalım

https://www.resimyukle.org/i/cUO6h

7.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Ertelendi diye biliyorum.Bugun yeni kararlara bakarız
    Bim den ilk defa ürünlerini aldım fikrim değişti ürünler süper ötesi midem hassasdır ban bile dokunmadı çok beğendim bugün hisseye tekrar uzun vadeli girdim ..kentte aşağı kalır yanı yok bence .sabreden ülkede büyük kaos çıkmazsa güzel yerlere gelebilir..

8. Thodex vurgunu iş dünyasını da sarstı. Konya'da gıda fabrikası bulunan, Thodex'te 38 milyon TL'si olan bir işadamı avukatları aracılığıyla önceki gün savcılığa başvurdu.

Yarısıyla kervan alaydın 1 sene sonra zararın çıkardı dinemedin.

Hırs böyle bir şey işte.

Sayfa 181/227 İlkİlk ... 81131171179180181182183191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •