Sayfa 181/213 İlkİlk ... 81131171179180181182183191 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Al sana Quentin

Hayat hoş gerisi boş

2. https://www.artigercek.com/adil-oksu...nda-saklaniyor

Aylardır tartışılan ama bulunamayan Adil Öksüz olayında beynim gerilere, 9 Mart 1971 darbe girişimine gitti. Mahir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre darbe girişimi işinde başı Madanoğlu çekiyor. Cemal Madanoğlu 27 Mayıs darbesinin başındaki komutan. Daha sonra Talat Aydemir darbe girişimlerinde de var ama emekli edilip cumhurrbaşkanı Cevdet Sunay tarafından Senato'ya atanıyor. 9 Mart darbe girişiminin de başında olduğu söyleniyor ve tutuklanıyor, darbenin başarısız komutanı hava kuvvetleri komutanı Muhsin Batur 12 Mart darbesini yapıp tutukluyor Madanoğlu'nu. Beraberinde İlhan Selçuk da tutuklanıyor ama en önemli kişi Mahir Kaynak.
    İşte bu ve buna benzer onca deneyimden sonra ben Adil Öksüz'ün bu darbe girişiminin Mahir Kaynak'ı olduğunu iddia ediyorum. Yazının başlığı için büyük bir iddia diyebilirsiniz ama ben Adil Öksüz'ün sarayın bin küsur odasından birinde saklandığını düşünüyorum.
    Analez kulli yanniş. Oncelikle Mahir Kaynak ve Adil Oksuz'u benzetmek yanlis. Mahir Kaynak, darbe basarili olsa Chp genel baskani yapilacak olan kisiydi. Yani darbe sonrasi basbakan, ileride de buyuk ihtimal Cumhurbaskani olacakti. Mahir Kaynak, cok iyi yetismis ve akilli biri, boyle biri bir kisiye ya da ideolojiye biat etmez. Diger taraftan darbenin basarili olmasi cok daha fazla isine gelirdi. Akilli kisiler, bir girisimin basarili olup olmayacagini onceden tahmin edebilirler. 9 mart'in ideologu Dogan Avcioglu idi. Cingirakli Yalcin Hocami cagirdi, darbeye katilmasini istedi. Emme Yalcin Hocam darbe girisiminin basarili olmasinin mumkun olmadigini soyledi ve bulasmadi. Demek ki, son derece akilli biri olan Mahir Kaynak, iki tarafa da oynayabilir ve neticede kazanacak olan tarafta yer almak isteyecektir. Burada Mahir Kaynak belirleyici degil. Tum darbelerde en buyuk etki dis dinamiklerden gelir. 9 mart, Kureselcilerin destekledigi bir girisimdi. 9 mart basarili olsaydi, 12 eylul 1980'e hic gerek kalmazdi. Darbeyi bastiran 12 martcilar ise Ulusalcilardir.
    Tabi burada bizdeki Ulusalcilardan degil, Abd'nin Ulusalcilarindan bahsediyorum. Mahir Kaynak'in darbe sonrasi kendini desifre etmesini de gelecek kaygisina baglamis, bu da tam dogru olmayabilir, cunku, basarisiz darbe girisimi sonrasi bazi kisiler harcanir ve dis dinamiklerin ustu ortulur.

Adil Oksuz ise biat etmis bir adam. Darbenin kesinlikle gerceklesecegine inaniyor. Cunku sabaha kadar Akinci ussunde beklemis, sabah kacmaya calismis ve yakalanmis. Darbe girisiminin oldugu gece, foruma ilk haberi yazan benim. Galiba saat 21.35 gibi darbe girisimi diye mesaj yazdim. Saat 22.05 gibi ise bu darbe girisiminin kesinlikle bastirilacagini ifade eden bir mesaj yazdim. Diger forumdaki baslikta yazdigim mesaj aynen duruyor. Yani ben Adil Oksuz'un yerinde olsam, en gec saat 23.00'de tabanlari yaglamistim. Adam beklemis, belki dua ediyordu, belki de Fethullahin cinlerinden bir yardim gelecegini saniyordu? Kim bilir?

Adil Oksuz sarayin odalarindan birinde olabilir diyor, sacmaligin daniskasi. Yani herseyi Tayyip Agam planladi, bu plan saat gibi isledi ve Adil Oksuz de Tayyip Agamin adami ve sarayin odalarindan birinde keyif suruyor, abi boyle sacma sapan birsey olabilir mi?

Tayyip Agamin bir darbe girisimi olacagindan mutlaka haberi vardi ama ayrintilardan kesinlikle haberi yoktu. Cunku, darbe girismi sonrasi soyledigi hicbirsey birbirini tutmuyor. Benim takip ettigim kadariyla enaz 4-5 kez farkli sey soyledi. Demek ki yanlis yonlendirildi.

Herseyi kontrol ediyorduysa niye Cnn'e baglansin, yandas kanallardan birine yada 4-5'ine birden ayni anda baglanirdi?

Herseyi kontrol ediyorsa nicin halki sokaga cagirsin? Halki sokaga cagirdiginda cok sevdigi bir gazeteci, ogluyla birlikte hakkin rahmetine kavustu. Tayyip Agam onun cenazesinde sesi boguklasip, hungur hungur agladi. Artik bu kadar da rol yapilabilir mi?

9 mart 1971'de iki dis dinamik var, bunlardan biri digerini bastiriyor.

15 temmuzda tek bir dis dinamik var. Iki dis dinamik varmis algisi yaratiyor. Adil Oksuz'u kaciriyor ve herseyin ustunu kapatiyor. Amaci Tsk'yi zayiflatmak.

Bugun Maltepe'deydim. Goruntu umut vericiydi. Hicbir parti bayragi yoktu. Insanlar cagdas bir goruntu vererek; adalet, hukuk, ozgurluk diye bagirdilar.
    Dunyaya ve ozellikle Batiya cok muazzam bir mesaj verildi. Kilicdarogluna tesekkurler.

Turkiyede kamuoyunun enaz % 80'i bu cagriyi desteklediginde kurtuluruz. Ama Akp sayet 15 temmuzda miting yapar da ayni kalabaligi toplarsa, siyaseten bir cozumun olmayacagi, demokrasinin sadece zaman kaybettirecegini anlariz.

3. kemal kilicdaroglu adalet aramiyor.

kemal kilicdaroglu kendisini kumpasla chp nin basina getirenlerin hizmetindedir.

onlar ne emrederse onu yapiyor.

adaletin ustunu ortmeye calismak adaleti guclendirmez,

kumpascinin, darbecinin darbeden medet umanin adaletle ne isi ola ki?

tsk nin zayiflamasini bu vatani seven hickes istemez,

ama tsk icindeki adam mehdi diye taptigi icin darbe dahil, halka kursun sikmak dahil hersey mubah diyen bir hainse

onun varligimi yoklugumu tsk icinde bu ulke icinde hayirlidir,

darbeden hemen sonra hainler derdest edildikten hemen sonra tsk nasil

ansizin abd ve taseronlarinin karsisina dikilip suriyeye girdi acep ,

oncesinde kirmizi cizgilerim dedigi seyler birer birer cignenirken

fettosin kulu generaller doluyken niye pkk nin karsisina

cikamadiki suriyede ?

tsk nin maalesef zayifladigi dogrudur. cok zor bir donemden gectigimiz dogrudur.

caresi tsk yi bu hale getiren feto ile mucadeleye sekte vurmakmidir,

adalet kisvesi altinda,

bumudur adalet ?

kumpasi yapan fetodur, kumpasin videosunu berberogluna verdirtmistir

berberoglun un eline verense kemal olmasin, bu kadar kendini adalet

diye paraladigina gore.

mustafa balbay icin niye parmagini kipirdatmadiki hazret?

fetoonun silivriye tiktigi generaller icin niye aramadi adalet?

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

4.  Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    kemal kilicdaroglu adalet aramiyor.

kemal kilicdaroglu kendisini kumpasla chp nin basina getirenlerin hizmetindedir.

onlar ne emrederse onu yapiyor.

adaletin ustunu ortmeye calismak adaleti guclendirmez,

kumpascinin, darbecinin darbeden medet umanin adaletle ne isi ola ki?

tsk nin zayiflamasini bu vatani seven hickes istemez,

ama tsk icindeki adam mehdi diye taptigi icin darbe dahil, halka kursun sikmak dahil hersey mubah diyen bir hainse

onun varligimi yoklugumu tsk icinde bu ulke icinde hayirlidir,

darbeden hemen sonra hainler derdest edildikten hemen sonra tsk nasil

ansizin abd ve taseronlarinin karsisina dikilip suriyeye girdi acep ,

oncesinde kirmizi cizgilerim dedigi seyler birer birer cignenirken

fettosin kulu generaller doluyken niye pkk nin karsisina

cikamadiki suriyede ?

tsk nin maalesef zayifladigi dogrudur. cok zor bir donemden gectigimiz dogrudur.

caresi tsk yi bu hale getiren feto ile mucadeleye sekte vurmakmidir,

adalet kisvesi altinda,

bumudur adalet ?

kumpasi yapan fetodur, kumpasin videosunu berberogluna verdirtmistir

berberoglun un eline verense kemal olmasin, bu kadar kendini adalet

diye paraladigina gore.

mustafa balbay icin niye parmagini kipirdatmadiki hazret?

fetoonun silivriye tiktigi generaller icin niye aramadi adalet?

Hocam boşuna kendini bu topicte yorma...
    Bu topicin sahibi umudunu arap yarımadasındaki muhtemel karışıklığa ve yürüyen zevata bağlamıştı, ama o ticaret yolunun
    girişinde, Aden de bizim olduğumuzu hesaba katmadı..Patladı..

Lozanı onlar yırttı attı sonuçlarına katlanacaklar. Misak-ı Milli de bize yetmeyecek..Türkiye makas değiştirdi..
    Yıkacakları,ele geçirecekleri sandıkları ülke şahlandı..
    Fetö operasyonun en büyük amaçlarından biri İpekyolunu Türkler ve müslümanlar üzerinden kontrol etmekti..
    İlk hedefleri Türk Cumhuriyetleriydi ardından Afrikaya yöneldiler..

Devran döndü, Türkiye içeriden yıkılmayacak,kemirilemeyecek kadar güçlendi..Halk bir şekilde oyunu anladı ve tarafını seçti..
    Kaybedecekleri son oyunu 15 Temmuzda başlattılar, sonrada durmadılar, saldırılar kesilmesede canımız yansada kontrolü ele geçiremediler..
    Şimdi onlar uzun süredir görmeye hasret kaldıkları Türkü görecekler, yıkamadıkları gücün gerçek gücünü hayretle izleyecekler..

Artık ülkeyi dışarıya teslim eden azınlığın kudreti bitti, nefes borusu kesildi,içerde kurdukları son oyun buydu, altında kaldılar..
    Ellerinde kalan son taşeronlarını yollara döktüler,,Takılma o zavallıya..
    Bir hain grubunun ve onların bey babalarının şefkat tokadından korkan o zavallı, binlerce yıllık Türk Devletinin sillesini günü gelince yiyecek..
    Saldrsalarda alacakları bir sonuç yok..Gelselerde yenilecekler,,kesin ve net..

Artk heryere bizim çocuklarımız gidecek, vekaletle başkasına çalışanlar değil..
    Kürt probleminde son halka Ypg ve türevleri..Onlar imha edilince bizi nerde durduracaklar?
    Kazakistan dan Bosna ya, Şamdan Musula kadar esen rüzgarda biz olacağız..

Film yeni başlıyor.. Ben sonucu çok iyi biliyorum ama skoru merak ediyorum..

5. Yau ayvagübek abi bence seni tanıyor threesomeına kadar seviyeyi tahmin edebiliyor ...

Ama deve işinde neden ısrar etti anlamadım
    Sarafin cabernet sauvignon'den yudum aldıktan sonra Camel sigaradan alınan nefesi neftivari savuruken...
    Sinterklas ilen Mert hocam mesajlari verip gitmisler. Simdi farkettim, kalin kafaliyim abi, jeton gec dusuyor.

6. http://www.hisse.net/topluluk/showth...407#post618407

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Sinterklas ilen Mert hocam mesajlari verip gitmisler. Simdi farkettim, kalin kafaliyim abi, jeton gec dusuyor.

Şorterlerin hamisi ,Deve tuzağının banisi ...Haşmetmeab şıh hazretleri...

Gene batırdın bizi yauvvv
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Hocam boşuna kendini bu topicte yorma...hocamı? sen sen gibilerin dervi geçti ne yani yürüyeni savunmayıp yürüteni hırsızı din tuccarınımı savunacaz haa son bişey fazla çakallar vadisi izleme
    Bu topicin sahibi umudunu arap yarımadasındaki muhtemel karışıklığa ve yürüyen zevata bağlamıştı, ama o ticaret yolunun
    girişinde, Aden de bizim olduğumuzu hesaba katmadı..Patladı..

Lozanı onlar yırttı attı sonuçlarına katlanacaklar. Misak-ı Milli de bize yetmeyecek..Türkiye makas değiştirdi..
    Yıkacakları,ele geçirecekleri sandıkları ülke şahlandı..
    Fetö operasyonun en büyük amaçlarından biri İpekyolunu Türkler ve müslümanlar üzerinden kontrol etmekti..
    İlk hedefleri Türk Cumhuriyetleriydi ardından Afrikaya yöneldiler..

Devran döndü, Türkiye içeriden yıkılmayacak,kemirilemeyecek kadar güçlendi..Halk bir şekilde oyunu anladı ve tarafını seçti..
    Kaybedecekleri son oyunu 15 Temmuzda başlattılar, sonrada durmadılar, saldırılar kesilmesede canımız yansada kontrolü ele geçiremediler..
    Şimdi onlar uzun süredir görmeye hasret kaldıkları Türkü görecekler, yıkamadıkları gücün gerçek gücünü hayretle izleyecekler..

Artık ülkeyi dışarıya teslim eden azınlığın kudreti bitti, nefes borusu kesildi,içerde kurdukları son oyun buydu, altında kaldılar..
    Ellerinde kalan son taşeronlarını yollara döktüler,,Takılma o zavallıya..
    Bir hain grubunun ve onların bey babalarının şefkat tokadından korkan o zavallı, binlerce yıllık Türk Devletinin sillesini günü gelince yiyecek..
    Saldrsalarda alacakları bir sonuç yok..Gelselerde yenilecekler,,kesin ve net..

Artk heryere bizim çocuklarımız gidecek, vekaletle başkasına çalışanlar değil..
    Kürt probleminde son halka Ypg ve türevleri..Onlar imha edilince bizi nerde durduracaklar?
    Kazakistan dan Bosna ya, Şamdan Musula kadar esen rüzgarda biz olacağız..

Film yeni başlıyor.. Ben sonucu çok iyi biliyorum ama skoru merak ediyorum..
    ı? sen sen gibilerin dervi geçti ne yani yürüyeni savunmayıp yürüteni hırsızı din tuccarınımı savunacaz haa son bişey fazla çakallar vadisi izleme

8.  Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
    ı? sen sen gibilerin dervi geçti ne yani yürüyeni savunmayıp yürüteni hırsızı din tuccarınımı savunacaz haa son bişey fazla çakallar vadisi izleme

Sayfa 181/213 İlkİlk ... 81131171179180181182183191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •