Sayfa 182/571 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. Hissede yabancılara satış durumu ile ilgili olarak bilgisi olan yazarsa iyi olur...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ne bilgisi birader pahalı diye yabancı girmiyo hisseye durum.bundan ibaret...

3.  Alıntı Originally Posted by Onarıcı Yazıyı Oku
    Ne bilgisi birader pahalı diye yabancı girmiyo hisseye durum.bundan ibaret...
    Pahalı olduğu doğru ..şirket halka arzda niye hisse satmadı buna yorumunuz..ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    2000 yılından beri borsadayım daha zararına mal satmadım yani kol kesmedim karda oturmasınıda bildim zararda beklemesinide ne zaman karı görür o zaman satarım ...gübrf de 2 yıldır zararda bekliyorum dahada beklerim satmam aynı limanda öyle 10. Günün ardından hisse toplanmazsa 13.50 ye gidebilir ordan alsat kağıdı olur orta vade 26 civarı görebilir...ytd...

Vay be demek tertipsin.Sen bilirsin Ceylan tekstilleri hatırlarsın Denizin 10 gün tavan gittiğini Favorinin ilk çıkıp 5 gün tavan gitmesini yapıkredinin zor günlerini Sabahı yükseltip milletin kucağına bırakıp ertesi gün tahtasının kapanmasını Ersunun hergün % 3 prim yapıp bir ay boyunca bu istikrarı bozmanasını futbolcu bozuntusu spek Mecnurları..hey gidi günler hey

5.  Alıntı Originally Posted by ŞenolY Yazıyı Oku
    Vay be demek tertipsin.Sen bilirsin Ceylan tekstilleri hatırlarsın Denizin 10 gün tavan gittiğini Favorinin ilk çıkıp 5 gün tavan gitmesini yapıkredinin zor günlerini Sabahı yükseltip milletin kucağına bırakıp ertesi gün tahtasının kapanmasını Ersunun hergün % 3 prim yapıp bir ay boyunca bu istikrarı bozmanasını futbolcu bozuntusu spek Mecnurları..hey gidi günler hey
    [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] Allah bizi tahtası bozuk şirketlerden uzak eylesin saģlam hisselerde yatırımcı olmayı nasip etsin ..ytd..

6. Halka arzda hisse satmadi derken?

7.  Alıntı Originally Posted by klonely Yazıyı Oku
    Halka arzda hisse satmadi derken?
    Yabancılara halka arzda mal neden satmadılarki hepsini küçük ve kurumsal alıcıya sattılar...ytd

8. Mamur denen şahıs twitterda kahraman harun denen elamanının twitini kopyala yapıştır yapmış... ulan bilmiyosun sus bari...

Sayfa 182/571 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •