Sayfa 182/298 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

Kap :25.01.2018 18:41

acıklama sermaye pıyasası kurulu kararı uyarınca devreye alınan volatılıte bazlı tedbır sıstemı (vbts) kapsamında, sanel.e paylarında 26/01/2018 tarıhlı ıslemlerden (seans basından) 09/02/2018 tarıhlı ıslemlere (seans sonuna) kadar brut takas uygulanacaktır. Vbts kapsamında 23/01/2018 tarıhınden (seans basından) ıtıbaren 06/02/2018 tarıhıne (seans sonuna) kadar acıga satısa ve kredılı ıslemlere konu edılemeyecegı duyurulan sanel.e paylarındakı acıga satıs ve kredılı ıslem yasagı, vbts kapsamında getırılen brut takas uygulaması ıle bırlıkte 09/02/2018 tarıhıne (seans sonuna) kadar devam edecektır. Not: Vbts kapsamında getırılen tedbırler; a, b, c, d grup degısımı, pazar degısımı ve dıger nedenlerle uygulanacak olan acıga satıs ve kredılı ıslem yasaklarından ve brut takas uygulamasından ayrı olarak degerlendırılmelıdır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Varan 1 brüt takas
    Varan 2 açılış 2, 20
    Varan 3 yarın yazarım. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kap :25.01.2018 18:41

acıklama sermaye pıyasası kurulu kararı uyarınca devreye alınan volatılıte bazlı tedbır sıstemı (vbts) kapsamında, sanel.e paylarında 26/01/2018 tarıhlı ıslemlerden (seans basından) 09/02/2018 tarıhlı ıslemlere (seans sonuna) kadar brut takas uygulanacaktır. Vbts kapsamında 23/01/2018 tarıhınden (seans basından) ıtıbaren 06/02/2018 tarıhıne (seans sonuna) kadar acıga satısa ve kredılı ıslemlere konu edılemeyecegı duyurulan sanel.e paylarındakı acıga satıs ve kredılı ıslem yasagı, vbts kapsamında getırılen brut takas uygulaması ıle bırlıkte 09/02/2018 tarıhıne (seans sonuna) kadar devam edecektır. Not: Vbts kapsamında getırılen tedbırler; a, b, c, d grup degısımı, pazar degısımı ve dıger nedenlerle uygulanacak olan acıga satıs ve kredılı ıslem yasaklarından ve brut takas uygulamasından ayrı olarak degerlendırılmelıdır.
    Geç bile kaldılar bugün çok belli etti kendini geçmiş olsun

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by serkan1862 Yazıyı Oku
    Geç bile kaldılar bugün çok belli etti kendini geçmiş olsun

Peki bu iyimi yansır kötü mü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. İlk günler kötü yansisada kısa zamanda toplar diye düşünüyorum.

6. yarın alan satamıyacağına göre bence düşmez veya fazla düşürmez ertesi gün daha fazla düşürür
    allahından bulsun onların suçu yok
    satmazsan böyle olur aza kanaat etmeyen zarara katlanır

7.  Alıntı Originally Posted by norşinli Yazıyı Oku
    yarın alan satamıyacağına göre bence düşmez veya fazla düşürmez ertesi gün daha fazla düşürür
    allahından bulsun onların suçu yok
    satmazsan böyle olur aza kanaat etmeyen zarara katlanır
    yanlıs bılıyorsam duzeltın ama

sanırım alan satabılır ama t+2 gun gectıkten sonra tekrar alım yapabılır dıye bılıyorum..acaba yanlıs mı bılıyorum..alım satım yapabılmek ıcın cash para oması gerekıyor..t+2 den cıkmıs olması gerekıyor..

acaba benmı yanlıs bılıyorum?
    """Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
    """Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""

8.  Alıntı Originally Posted by ayazbey Yazıyı Oku
    yanlıs bılıyorsam duzeltın ama

sanırım alan satabılır ama t+2 gun gectıkten sonra tekrar alım yapabılır dıye bılıyorum..acaba yanlıs mı bılıyorum..alım satım yapabılmek ıcın cash para oması gerekıyor..t+2 den cıkmıs olması gerekıyor..

acaba benmı yanlıs bılıyorum?
    Evet bende öyle biliyorum. Satarsın ama para iki gün sonra direk hesaba geçer t2 ye geçmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 182/298 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •