Benjaminciler; Günün kaybedeni, sessizliğin kader mahkûmları
Gemiciler; 8 günün mahcubiyeti; Hele bir soluklamalı geçmiş günlere yâd, birkaç güne; nerede kalmıştık? Ya da bir şey olmasa bile, muhakkak bir şey mi oldu?
Felis silvestris
Hisse almadan önce bende BİM’den aldım ve denedim. Ürünleri gerçekten kaliteli. Akabinde raflara daha dikkatli bakmaya başladım, hemen yanında ki haribo ürünlerin kutusu ağzına kadar doluyken Bebeto ürünleri yarı seviyesindeydi. Kaliteli yerli ürüne insanımız teveccüh gösteriyor. Bu sabah tekrar BİM’e alışverişe gittiğimde aynı şeyi gözledim. Haribo ağzına kadar dolu iken Bebeto da az bir ürün kalmış altına koydukları açılmamış yeni kutuyu gördüm. Kutuların üstünde de yeni ürün yazıyordu. Tüketicinin dikkatini pozitif yönde çekmesi açısından çok doğru hamle. 4-5 parça ürün alıp çıktım, her uğradığımda alıyorum artık.
Bizde durum bu iken yurtdışında da durum farksız. Walmart ve Amazon’da sitelerine girip satış hitleri ve müşteri yorumlarına bakarsanız durumu net anlarsınız. Zaten gemilerle ihraç edilen ürün miktarlarından da görüyoruz.
Yer İmleri