Sayfa 182/227 İlkİlk ... 82132172180181182183184192 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Bim den ilk defa ürünlerini aldım fikrim değişti ürünler süper ötesi midem hassasdır ban bile dokunmadı çok beğendim bugün hisseye tekrar uzun vadeli girdim ..kentte aşağı kalır yanı yok bence .sabreden ülkede büyük kaos çıkmazsa güzel yerlere gelebilir..
    Hayırlı uğurlu olsun.Ben de ilk fırsatta deneyecem.Merak ettim

2.  Alıntı Originally Posted by zagor Yazıyı Oku
    Thodex vurgunu iş dünyasını da sarstı. Konya'da gıda fabrikası bulunan, Thodex'te 38 milyon TL'si olan bir işadamı avukatları aracılığıyla önceki gün savcılığa başvurdu.

Yarısıyla kervan alaydın 1 sene sonra zararın çıkardı dinemedin.

Hırs böyle bir şey işte.
    24yaşında LİSE2 TERK birine, bir yerlere iltisaklı diye veya kurumsal yapısını iyice araştırmadan Milyonlarını kaptıran 391 bin kişi. Tez elden çok büyük servet sahip olma hırsı. Ne dense boş.
    Felis silvestris

3.  Alıntı Originally Posted by AliUyanık Yazıyı Oku
    24yaşında LİSE2 TERK birine, bir yerlere iltisaklı diye veya kurumsal yapısını iyice araştırmadan Milyonlarını kaptıran 391 bin kişi. Tez elden çok büyük servet sahip olma hırsı. Ne dense boş.
    Tosuncuğun da papucu dama atıldı el elden üstündür.
    Bunların ne beyni ne cesareti nede çapı yetmez bu denli operasyonlara.
    Emme organize işler bunlar zengin fakir dinlemez katılımcıların da desteğiyle memleketi dişler bunlar. Ne diyelim sağlık olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Hayırlı uğurlu olsun.Ben de ilk fırsatta deneyecem.Merak ettim
    teşekkür ederim inanın şekeri sevmem gözüme çarptı aldım midem rahatsız reflü ve gasstirit var hayret ettim hiç dokunmadı
    çok iyi ürünler hemen pazartesiyi bekledim sabah fiyata bakmadan aldım şiimdiden iyi kar verdi. nasip..

5. Benjaminciler; Günün kaybedeni, sessizliğin kader mahkûmları

Gemiciler; 8 günün mahcubiyeti; Hele bir soluklamalı geçmiş günlere yâd, birkaç güne; nerede kalmıştık? Ya da bir şey olmasa bile, muhakkak bir şey mi oldu?
    Felis silvestris

6.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Şu satın alma işi sonuçlansa artık
    Uygun zamani mi kolluyorlar acaba? İçimden bir ses 10 güne kadar açıklanır diyor.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by Alonewolf Yazıyı Oku
    Uygun zamani mi kolluyorlar acaba? İçimden bir ses 10 güne kadar açıklanır diyor.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eger bu sene ciroya etkisi olacaksa çok uzamamali diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    teşekkür ederim inanın şekeri sevmem gözüme çarptı aldım midem rahatsız reflü ve gasstirit var hayret ettim hiç dokunmadı
    çok iyi ürünler hemen pazartesiyi bekledim sabah fiyata bakmadan aldım şiimdiden iyi kar verdi. nasip..
    Hisse almadan önce bende BİM’den aldım ve denedim. Ürünleri gerçekten kaliteli. Akabinde raflara daha dikkatli bakmaya başladım, hemen yanında ki haribo ürünlerin kutusu ağzına kadar doluyken Bebeto ürünleri yarı seviyesindeydi. Kaliteli yerli ürüne insanımız teveccüh gösteriyor. Bu sabah tekrar BİM’e alışverişe gittiğimde aynı şeyi gözledim. Haribo ağzına kadar dolu iken Bebeto da az bir ürün kalmış altına koydukları açılmamış yeni kutuyu gördüm. Kutuların üstünde de yeni ürün yazıyordu. Tüketicinin dikkatini pozitif yönde çekmesi açısından çok doğru hamle. 4-5 parça ürün alıp çıktım, her uğradığımda alıyorum artık.

Bizde durum bu iken yurtdışında da durum farksız. Walmart ve Amazon’da sitelerine girip satış hitleri ve müşteri yorumlarına bakarsanız durumu net anlarsınız. Zaten gemilerle ihraç edilen ürün miktarlarından da görüyoruz.

Sayfa 182/227 İlkİlk ... 82132172180181182183184192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •