Sayfa 182/1007 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    teknik analiz kesinlikle kandırmacadır , trendi hariç tutuyorum , drençtir destektir , fibonaccidir , çanaktır ,bayraktır flamadır , fincandır kulptur ,omuzdur baştır yine omuzdur ,mumdur kıldır tüydür
    bu tür şeylere inanan hemi valla hemi billa finans dünyasında para kazanamaz
    İNANMAYIN ve bu tür şeyleri öğrenmek için de çaba göstermeyin eğer bu saydıklarımı öğrenmeye kalkarsanız paranızla vedalaşın
    Ozaman full shortta olmasiniz sn Germiyan

pala spotta 3100 yukarı kaparken, vadeliyi 6700 yukardan kapamışsın.
    Şu hesabını bi anlasak..!

3.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    teknik analiz kesinlikle kandırmacadır , trendi hariç tutuyorum , drençtir destektir , fibonaccidir , çanaktır ,bayraktır flamadır , fincandır kulptur ,omuzdur baştır yine omuzdur ,mumdur kıldır tüydür
    İNANMAYIN ve bu tür şeyleri öğrenmek için de çaba göstermeyin eğer bu saydıklarımı öğrenmeye kalkarsanız paranızla vedalaşın
    Tebrikler kardeşim..Doğru yoldasın..
    TA denen şeyi birde PALA ya PY ye tahta yapıcıya karşı kullanıp para kazanma peşinde olanlar vardır..
    Yahu bu PALA ..arkadaşlar her gün bu KY bizi soyuyor yaww..Nedir bu TA bizde öğrenelim de bunları terse yatıralım demez mi hiç..
    Yani koskoca milyar dolarları çekip çeviren adamlar TA nedir bilmiyor..Siz biliyorsunuz ve PALA dan para kazanıyorsunuz..
    1-2-3 kazanırsınız..
    Faizi ile geri verirsiniz..
    Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali yeni sermaye ile gelirsiniz..
    Değişen birşey olmaz..

Öyle bu işler TA ile olsa idi herkes köşe idi..
    Peki kim zararda ...

Bak birisi yorum yazmış..
    DOW DAX çoşarken bizim ki gidemiyor diye..
    Eksik piyasa okuma bilgisi..Yazık..
    O saydıklarının hangisi son 6 ayda double yaptı ki ...
    Bunu denkleme dahil etse..Bir anda herşey aydınlanacak..

Double yapmış endeks DE BİLE savaş öncesi yere gelmişiz..
    Gidemedik mi gidemedik kiiii...diyor..

Piyasanın ruhunu okuyun..

4. Bak ne güzel borsada tecrübe kazanmışsınız, kavga ederek vakit kaybetmek yerine bu piyasa tecrübenizi paraya çevirebilseniz paraları çoktan katlamıştınız.hergün para dağıtıyorlar burda
    siz bana bakmayın ben paso şortcu olduğum için fakir kaldım. Boyuna fışkırtma yapa yapa endekis yükseliyor, gırnızıya alerjisi var halen anlamadınız mı
    Hamdım Piştim Yandım

5. Lidyalılar teknik analiz hakkında çok savaşmışlar. kral iv. analtis'in de tahtan düşmesi bu döneme denk gelir. yerine geçen palatontis ülkede ne kadar kumarcı varsa ziop şehrine toplayıp bu savaşın kaz*****nın olmayacağını anlatmak istesede kimseye dinletememiş. zavallıyı yağlı kazığa bağlamışlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Ozaman full shortta olmasiniz sn Germiyan
    viopla işim olmaz , viop denilen şeyde endeksin nereye gideceğine katkın olmadığı bir ortam da ,kaderini para babalarına teslim etmektir
    Netice de a mı desem ,b mi desem e kadar iş varır ,hisse öyle değildir ,en güzel örneğini bu gün DOHOL verdi ,yani senin fikrinin bir katkısı var ,endekste (özellikle güzel ülkemizde ) senin grafiğin temel analizin vs işlemez
    keyfi gelir basar ,keyfi gelir sürer ,dünya realitesi çokta şeyinde değildir

HAYATIM BOYUNCA BU ÜLKEDE VİOPTAN PARA KAZANANI NE DUYDUM NE GÖRDÜM , AKÇAY MI BİR ARKADAŞ VAR İKİDE BİR BAK NE KAZANDIM DİYE BİR ŞEYLER PAYLAŞIYOR ,KAYBETTİĞİNDE PAYLAŞTIĞINI GÖREN VAR MI ?

7.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    .........

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

8.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    .........
    Reçbergillerden birisi damladı

Sayfa 182/1007 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •