Sayfa 182/271 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232 ... SonSon
Arama sonucu : 2165 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Hepsine kabul. Tek soru pandemi çıkışı elinde olan limanlardan kazandığı para ne oldu ?
    Pandemide borcları ödeyebilmek için NİTELİKLİ YATIRIMCIDAN aldığı borclara gidiyor. . . . . . . . . . bak kıymetli dostum daha basit anlatayım.

HAVUZ DA 100 lira vardı pandemide para gelmediği gibi bide cepten para verdi oldu havuz eksi 200 şimdi havuz yeniden dolmaya basladı ama hala eski seviyeye gelmedi. gelen para anca 0 yaptı diyelim daha eski rakam olan 100 e gelelim önce deeee sonra ki iş senin muhabbbetler. heee bu bilancoda biraz daha rahatlayacak şirket ama öyle işte sabahtan akşa olmuyor işler.
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

2.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Pandemide borcları ödeyebilmek için NİTELİKLİ YATIRIMCIDAN aldığı borclara gidiyor. . . . . . . . . . bak kıymetli dostum daha basit anlatayım.

HAVUZ DA 100 lira vardı pandemide para gelmediği gibi bide cepten para verdi oldu havuz eksi 200 şimdi havuz yeniden dolmaya basladı ama hala eski seviyeye gelmedi. gelen para anca 0 yaptı diyelim daha eski rakam olan 100 e gelelim önce deeee sonra ki iş senin muhabbbetler. heee bu bilancoda biraz daha rahatlayacak şirket ama öyle işte sabahtan akşa olmuyor işler.
    Şimdi ben yazayım şirkete giren paraları
    Antalya limanı satışı
    Ntgaz halka arzı
    Consus halka arzı
    Otel hisse devri
    Bedelli
    Şirkete belki 300 milyon dolar üzeri para girdi bunlar nerede?

3. Hatta daha basit anlatayım gph için konuşuyorum yıllık 150 milyon dolar favok üreten bir şirketin 500 milyon dolar borcu olması çok değil. Borç / favok rakamlarına bakarsanız diğer şirketler için kabul edilebilir bir rakam. Üstelik borçlar 11 yıl vadeye yayılmış. Ve yaptığınız işte tekelsiniz.sektor reel anlamda büyüdüğü gibi şirkette reel anlamda büyüyor. Ne demek istiyorum yeni gemiler piyasaya giriyor yolcu sayısı dünya genelinde artıyor bir de şirket yeni liman alımları ile büyüyor.grometrik büyüme var.
    Holding için gelirsek
    Ntgaz borç yok
    Consus borcu var bedelli yapıyor
    Maden kendi dönüyor
    İstanbul portfoy ve aracı kurum zaten kar üretiyor.
    Van AVM borcu var ama değeri borcunun en az 4 katı
    Holding binası otel bitiyor para harcamaktan kazanca dönüyor
    Başkent davası bitmek üzere lehimize
    Yani ana iş kolu dahil her yerde bir nakit akışı var. Bunu finansallardan görüyoruz zaten.
    Şimdi is sadece sizin yakinen tanıdığınız insanın insafına kalmış. İsterse piyasa değerini 1 milyar dolara çok ama çok rahat götürür ki zaten ederi en az oralar.
    Siz bir rica edin artık üzmesin bizleri

4. Basta dedim ya amacım polemik değil. . . .bu yuzden sen ne diyorsan öyle olsun. . . . . . . . . Sana son söz olarak nasreddin hocadan misal vereyim bu iş kapansın.

sen sayıp sayıp duruyorsun şirketleri ve holdingin bu kadar malı var diyorsun. Bu tam hocanın kedi ciğer misali

kedi ciğeri yediyse ciğer (artı kilo yapması lazım) nerde? yok ciğeri yemediyse ciğerin kendisi nerde? (şirketlerin parası)

Sonuc olarak ortada CİĞERDE YOKKKKK. . . . .CİĞERİN AĞIRLIĞIDA YOKKKKK buda senin milyarlık şirketi hikayesini siliyor. cunku eğer ortada senin anlattığın gibi bir ciğer olsa yemeğe oturan olur. (cok daha buyuk fonlar gelir)
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

5. Bide sn zigana son kelimeni cözemedim. kutman bizi d UZMESİN Mİ dedin?

6.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Basta dedim ya amacım polemik değil. . . .bu yuzden sen ne diyorsan öyle olsun. . . . . . . . . Sana son söz olarak nasreddin hocadan misal vereyim bu iş kapansın.

sen sayıp sayıp duruyorsun şirketleri ve holdingin bu kadar malı var diyorsun. Bu tam hocanın kedi ciğer misali

kedi ciğeri yediyse ciğer (artı kilo yapması lazım) nerde? yok ciğeri yemediyse ciğerin kendisi nerde? (şirketlerin parası)

Sonuc olarak ortada CİĞERDE YOKKKKK. . . . .CİĞERİN AĞIRLIĞIDA YOKKKKK buda senin milyarlık şirketi hikayesini siliyor. cunku eğer ortada senin anlattığın gibi bir ciğer olsa yemeğe oturan olur. (cok daha buyuk fonlar gelir)
    Polemiğe girmeden tek soru gph bugün kaç para eder ? Finansal olarak hesap yaparak yazmanı rica etsem. Benim hesap favok çarpı 15 eksi borç. Bu hesaba göre 1.5 milyar dolar eder. Senin hesap nedir ?
    Cevabı alıp kapatalım konuyu

7.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Polemiğe girmeden tek soru gph bugün kaç para eder ? Finansal olarak hesap yaparak yazmanı rica etsem. Benim hesap favok çarpı 15 eksi borç. Bu hesaba göre 1.5 milyar dolar eder. Senin hesap nedir ?
    Cevabı alıp kapatalım konuyu
    Sen trilyonluk soru sor kaç git. . . . . bak onuda basit haliyle cevaplayayım

ingilterede fk eksi 10 la işlem göruyor ve şirketin ederi bu. . . . . . bir tık fazlasına geri alırım dedi şimdi o iş katakulli dersen cruise şirketleri kabaca 15 25 fk arasında işlem göruyor. ordan değerleme yapmayı deneyebilirsin . o zamanda 20 fk ile londrada kabaca 564 milyon pound degerine ulasırsın. oda cok kabaca 600 milyon dolar diyelim ordaki artı değer 400 milyon dolar su anki globalin 280 milyonluk piyasa değerinin ustune koyalım oldu sana 680 milyonu piyasa değeri. . . . . . hadi deelini cimri tutma al sana 750 milyon maks. değer. senin 1.5 cok havada. . . . . (bana göre)

8.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Sen trilyonluk soru sor kaç git. . . . . bak onuda basit haliyle cevaplayayım

ingilterede fk eksi 10 la işlem göruyor ve şirketin ederi bu. . . . . . bir tık fazlasına geri alırım dedi şimdi o iş katakulli dersen cruise şirketleri kabaca 15 25 fk arasında işlem göruyor. ordan değerleme yapmayı deneyebilirsin . o zamanda 20 fk ile londrada kabaca 564 milyon pound degerine ulasırsın. oda cok kabaca 600 milyon dolar diyelim ordaki artı değer 400 milyon dolar su anki globalin 280 milyonluk piyasa değerinin ustune koyalım oldu sana 680 milyonu piyasa değeri. . . . . . hadi deelini cimri tutma al sana 750 milyon maks. değer. senin 1.5 cok havada. . . . . (bana göre)
    Fk ya göre hesap etmek bence yanlış. Favok çarpanı ekşi borç üzerinden gitmek daha doğru olur sanki çünkü sürekli borca atıfta bulunup borcu hesap etmemek yanlış olur bence

Sayfa 182/271 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •