Sayfa 183/784 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Şimdi geri dönüş yaptılar. Arsa satışı hakkında bilgi almak istiyorum dedim. Arsa satıldı dedi. Neden satıldığını bildirmiyorsunuz dedim. Bildirdik dedi bildirdiğiniz satılmasına karar verilmiştir diye bir yazı dedim. Baya bir ikaz da bulundum bu gün bir kaç kişi daha aradı gönderdiğimiz bildirim anlaşılmamış dedi. Anlaşılmamış değil siz düzgünce arsa satılmıştır diye bildirimde bulununuz dedim. Yönetime bilgi verecem dedi.

Arayalım ortaklar

Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Şimdi geri dönüş yaptılar. Arsa satışı hakkında bilgi almak istiyorum dedim. Arsa satıldı dedi. Neden satıldığını bildirmiyorsunuz dedim. Bildirdik dedi bildirdiğiniz satılmasına karar verilmiştir diye bir yazı dedim. Baya bir ikaz da bulundum bu gün bir kaç kişi daha aradı gönderdiğimiz bildirim anlaşılmamış dedi. Anlaşılmamış değil siz düzgünce arsa satılmıştır diye bildirimde bulununuz dedim. Yönetime bilgi verecem dedi.
     Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Arayalım ortaklar

ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4. Borsamızda doğru düzgün ayak oyunları yapmayan firma kalmadı SNGYO için demiyorum hepsi aynı

5.  Alıntı Originally Posted by Kanun Yazıyı Oku
    Borsamızda doğru düzgün ayak oyunları yapmayan firma kalmadı SNGYO için demiyorum hepsi aynı
    Koç grubunun bazı kağıtları iş grubunun bazı kağıtları
    Bankalar (endeks yükselirken tabe)
    kartonsan eregl gibi kağıtlar.
    Var yani.
    SNGYO da eskiden güzel kağıtlar listesinde idi son 3-4 senedir itibarı 2 paralık oldu.
    tektu metro avgyo merko ersu blcyt falan gibi spekülatör manipülatör kağıtlarının sınıfına düştü ne yazıkki..

6.  Alıntı Originally Posted by Kanun Yazıyı Oku
    Borsamızda doğru düzgün ayak oyunları yapmayan firma kalmadı SNGYO için demiyorum hepsi aynı
    Bu ayak oyunlarında Sngyo 1.liği kimseye kaptırmaz.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kademeleri paylaşabilir miyiz?

8. Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 183/784 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •