Sayfa 184/814 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    Komiksiniz. Kayitli sermaye degisikligi basvuru sonucunu spk bulteninde bekleyen bir guruh. Arkadas bukadarini da bilmiosaniz bulasmaniz cok kotu olmus borsaya. Bakin bakiim kapa yeni dusen ihlas haberine. Bu da size son kiyagim olsun. Gelistirin biraz kendinizi
    . Buda sana kapak olsun

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hem iznin onayın nerden olduğunun ne önemi var bir kurum versin kim verirse versin başkanlik verse bile kabulum benim merak ettiğim bu şirket bu haltlari en son hangi tarihe kadar tamamlamali yokmu ohtari uyarısı
    kesin süresi SPK tsk geçiyor bizle

3. Arkadas bu nasi bi zeka gercekten bayildim. Gulmekten. Adamin bana kapak yaptigi sey benim dedigim sey. La gardas bu haberi bultenin bizatihi icinde arayip cikmayonca ah vah yaptiniz ya la. Sakamisin birader

4. Ben bultene bakmadım bile birader bultende çıkacağı zaman hisse hacim ve fiyatindan belli oluyor olup olmayacağı. Orda SPK izin verdi diye yazıyor ben sana onu yazdim. Benim derdim beklentim bu işin son günü varmı varsa bu . Çocuklari kesin o gün yaparlar bu işi yani beklentim son gün

5. Kesin süreleri varmı varsa ne zaman bitiyor biliyorsan yaz bilmiyorsan git ASELSAN al

6. Dane dane acikliiim. Bak bu senin kapak benim dedigim ihlas in kapa yeni dusen haberi. Bulten bu habeelerle dolsa ansiklopedi olur. Bu serefliler de kabul edilince benzer bi haberi kap a dusurecekler. Bultenle ilgisi yok
    La iyilik edioz acikluoz hala hangi kurum onaylarsa onaylasin farkezmez falan dionuz. Tamam vollaha sustum. Sozun bittigi yer

7. Kardes sen bakmadiysan bakma haftalardir bulten beklio ya la bu garibanlar. Bi dayfa onceye git bi oku hele. Bultende bu haberi arayanlari aydinlattik fena mi ettik

8. Senin dediğin ayrıntı izni veren SPK yayınlayan kap. Buna itiraz eden yok ama sonucu değiştiren bir bilgi bile değil isterse gazetede yayinlansin isterse yayinlanmasin bu hisse hareketinden anlaşılır. Bunların son tarihi varmı diyorum benim sorum bu ?

Sayfa 184/814 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •