Sayfa 184/656 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    şu an veri olarak bir önce terkettiğin hisse hepsinden daha güzel dostum hemde diplerden dönmek üzereler
    Uncu ölü kedi sıçraması yapıyor dostum. O şirket güven kaybetti kolay kolay yatırımcı bulamaz.

2. Durdo her çeyrekte 20 milyon faliyet karı yazma potansiyeline gelmiş bulunuyor.
    Piyasa değeri 110 milyon olan bir şirket böyle karlar yazarsa piyasa bunu fiyatlar.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Uncu ölü kedi sıçraması yapıyor dostum. O şirket güven kaybetti kolay kolay yatırımcı bulamaz.
    Bak onu unuttum geçmiş olsun dostum, ben haydut devleti çağrıştıran şu üç harfe bölünmüş türkiye devinden bahsediyorum.

4. Keko yu gaza getirmeyin bence kekonun hisse bulmada zorlugu yok tutmada zorlugu var bence...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. Nereye cufcufluyoruz...

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Keko yu gaza getirmeyin bence kekonun hisse bulmada zorlugu yok tutmada zorlugu var bence...
    bakalım nasip dostum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Nereye cufcufluyoruz...
    ana hedef 7,52 zirvesi...artık nereye kadar başarır bilemem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. Cabin crew take off position please....

Sayfa 184/656 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •