Sayfa 184/333 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by testere Yazıyı Oku
    Firma işyerlerinden mal iadelerini topluyor yeni seneye birakmamak için tüm işyerlerinden iade toplaniyo dedi plasiyer buda ceyreklik karı torpulemek için firmanın yaptığı çakallık başka birşey değil yeni seneye birakmamak için net kara büyük darbe vuracak bu muhabbet
    **iade etmek zorundalar mı?;

2. Değil ama firmadan iedyi istersen verir yani napicak adam poşette tutucak halı yok iadeleri

3. [QUOTE=testere;6948642]Değil ama firmadan iedyi istersen verir yani napicak adam poşette tutucak halı yok iadeleri[/QUOTE

**satma ihtimalinden çok fazla ürün mü dayatmışlar ki?
    Son düzenleme : smry28; 18-12-2024 saat: 21:28.

4. Parasal olmayan aktif varlıkları güçlü, finansmanını borçlanma ile yapan, özkaynağı düşük işletmelerde enflasyon düzeltmesi kar artırıcı sonuç doğuracak, vergi matrahlarını artıracak ve ilave vergi hesaplamaları gerekecek ve öz kaynakları düşük, yatırımlarını yeni borçla finanse eden reel sektör, 2024 ve 2025 yıllarında enflasyon düzeltmesi nedeniyle, henüz gerçekleşmemiş kazançları üzerinden vergi ödemek zorunda kalacaklar, enflasyon düzeltmesi, reel sektöre 2024 ve 2025 yıllarında ilave bir vergi maliyeti getirecektir.
    https://www.bodrumgundem.com/2024/12...level-atladik/

Son 1 haftada 100 endeks %3,5 düşerken, Ülker hisse senedi tam % 10 düştü, bakalım arkasından neler çıkacak?
    ...

6. [QUOTE=smry28;6948686]
     Alıntı Originally Posted by testere Yazıyı Oku
    Değil ama firmadan iedyi istersen verir yani napicak adam poşette tutucak halı yok iadeleri[/QUOTE

**satma ihtimalinden çok fazla ürün mü dayatmışlar ki?
    olay odegil hissenin içinden geçildiği bir dönemde 20 senedir gelipte bana iade varmı diye bir kere sormayan Ülker plasiyeri abi yeni sene girmeden iadeleri almam gerekiyor dediğinde ben huylanirim 15 gün sonra topla gelecek bilancoya neden bukadar gider kalemi yukluyosun bunun adı cakalliktir listeyede bı ufaktan baktım 30 bin ler 50 binler havada ucuyo iade faturalarında

7.  Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku
    Parasal olmayan aktif varlıkları güçlü, finansmanını borçlanma ile yapan, özkaynağı düşük işletmelerde enflasyon düzeltmesi kar artırıcı sonuç doğuracak, vergi matrahlarını artıracak ve ilave vergi hesaplamaları gerekecek ve öz kaynakları düşük, yatırımlarını yeni borçla finanse eden reel sektör, 2024 ve 2025 yıllarında enflasyon düzeltmesi nedeniyle, henüz gerçekleşmemiş kazançları üzerinden vergi ödemek zorunda kalacaklar, enflasyon düzeltmesi, reel sektöre 2024 ve 2025 yıllarında ilave bir vergi maliyeti getirecektir.
    https://www.bodrumgundem.com/2024/12...level-atladik/
    Ulkerle ilişkisi nedir bu yazinin ?
    Yazidaki hangi kalemler Ulkerle uyusuyor ?

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. [QUOTE=testere;6948755]
     Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku
    olay odegil hissenin içinden geçildiği bir dönemde 20 senedir gelipte bana iade varmı diye bir kere sormayan Ülker plasiyeri abi yeni sene girmeden iadeleri almam gerekiyor dediğinde ben huylanirim 15 gün sonra topla gelecek bilancoya neden bukadar gider kalemi yukluyosun bunun adı cakalliktir listeyede bı ufaktan baktım 30 bin ler 50 binler havada ucuyo iade faturalarında
    2024 ü hedeflerin biraz üzerinde kapatacagiz diyen Ulker yöneticisi yalan mi konusuyor o zaman

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 184/333 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •