Dün niye almış bugün niye satmış
bir günde ne değişmiş,
iş ne işler çeviriyor acaba?
Şirket kar etmez alan günlük alır,
istikrarlı kar eder diye ümitliyim.
Dün niye almış bugün niye satmış
bir günde ne değişmiş,
iş ne işler çeviriyor acaba?
Şirket kar etmez alan günlük alır,
istikrarlı kar eder diye ümitliyim.
Demek ki 23 kuruşa tav olmuşMehmet Emin Karamehmet’in bence Turkcell şirketinden sonraki en gözde şirketi tabii onun gözünde
İşteki duruş değil kuruş önemli diyen arkadaş neden satmış o da ayrı bir muamma?Sığ senet olması dez avantaj ama güzel bilanço gelirse işte o zaman yapıkredi piyasada lot bırakmaz
![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kaplamin Ambalaj), iç ve dış pazarlar için kağıt ambalaj malzemeleri, karton kutular ve oluklu mukavva üretimi ve satışı yapan Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirketin ürünleri yiyecek ve içecek, kimyasallar ve eczacılık, tekstil, seramik, otomotiv, tütün, ev ürünleri ve mutfak aletleri sektörlerinde kullanılmaktadır. Kaplamin Ambalaj, Bursa, Denizli, Eskişehir ve Manisa gibi Türkiye genelinde satış ofisleri işletmektedir. Çukurova Grubu'nun bir parçasıdır.
Üst düzey liderlik
Fikri Sadi Gucum
Yönetim Kurulu Başkanı
Mehmet Emin Karamehmet
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Isa Doğanlı
Genel Müdür
Özkan Genç
Yönetim Kurulu Üyesi
Erhan Gür
Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Koskoca adam 23 krş için ayıp etmiş ,
başka bişey vardır,
bu kadar cimrilik olmaz , diye düşünüyorum.
Sevgili Koray da benim gibi dusunmus ayni fikirde olmak Cok guzel!Egeende de cok basarili grafik ve analizleri vardi!Kaplamin ambalaji da grafikle taclandirmis emegine saglik!Izninizle paylasiyorum
şu sıralar #kaplm de olan kırılımlara odaklanıyorum. 8 yıllık konsolidasyon sonlanıyor gibi.
( müşterileri arasında pınar et ve pınar süt var ) Çin'e süt ve süt ürünlerinin ihracatına başlanacağı bir dönemde gelen bu kırılım benim için önemli. Ytd
![]()
Kaplamin de tl zirve sert hareketle kırıldı,
sonradan geri de geldi ama kimsede çık yok.
Facebookta herkes hisse muhabbeti yapıyor kaplamin adı geçmiyor,
twitterde hisse muhabbetleri oluyor kaplamin adı geçmiyor,
bende KAPLAMİN demeye utanıyorum,
yaaa nerden buldun falan diye dalga geçecekler,
en iyi iyisi susup beklemek galiba.... YTD
Siz ve Filozof'tan başka yazan yok. İkinize sorayım:Kaplamin için belirlediğiniz hedef fiyat var mı?
Yer İmleri