Sayfa 185/1032 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by serkan_tgs Yazıyı Oku
    Maliyet dusurmeme tezini simdi daha iyi anladim sn th.guzel bir ders oldu buda bana[emoji122][emoji122][emoji122]
    Maalesef başa gelmeden doğru bir strateji öğrenilmiyor. 1 kere 2 kere 3 kere maliyet düşürerek yırtabilirsin ama zaman gelir varını yoğunu maliyet düşürmeye harcarsın, elde ne varsa o hisseye gömersin, sonra da bir bakmışsın aradan yıllar geçmiş ama hisse bir yere gitmemiş ve sen de o hissede hapis kalmışsın. Maliyet düşürmenin ortaya çıkması için ne gerekiyor? Hissenin aldığınız seviyenin altına gelmesi gerekiyor. Peki, aldığınız seviyenin altına inmiş bir durum neyi gösterir? Hissede çıkış beklentinizin gerçekleşmediğini gösterir yani işler ters gitmiş ve beklediğinizin tersi oluşmuş. Genel bağlamda temel prensip şudur: Yanlış çıkan beklentinizde ısrar etmenin bir anlamı yoktur.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Aynen şu maliyet düsurme yazisini okuyunca hic acele etmiyorum nakitde kalip hissenin günlük %5 -10 çıkislarina aldirmadan beklemede kaliyorum usd euro bu sekilde artmaya devam ettikcede benim hisse alma seviyem baya farkli şu yaziyi hiç unutmam herkez satiyorsa korku hat safadaysa sen al herkez pof poflamaya basladiysa sen sat bakalim korku ne kadar derin olacak
    Acele etme VW. Seçimler sonuçlanana kadar bir cacık olmaz borsadan. Salınır, sert tepkiler olur, ama kalıcı bir çıkış kolay kolay olmaz. HALK alacakların kendilerine sormaları gereken 2 soru var: a) Bu banka batar mı? (Bence bu pek olası değil.) b) Bedelliye gider mi? (Bence OFAC kararına bağlı. Yüksek bir ceza gelmesi durumunda olasıdır.)
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku

bankacilikla yollari gine bir sonbahar eylulunde kesisen halkb. mayista ask baskadir modunda bir birlesim daha yasatiyor tum sevenlerine...
    Hocam son bir yıl bakınca öyle gözüküyor, aslında 2008 kriz bitimine bakmak lazım orada tüm bankalar aşağı yukarı bankacılık endeksi ile dip seviyedeler, halk 2015 ten bu yana negatif ayrışıyor, geçen seneki 15 çıkışında bile diğer bankalara göre zayıf kalmıştı. Şu anda bile 13 seviyelerinde olması lazım bankacılık endeksine göre...

''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Önce thy, şimdi kardemir...
    Kardemir zirvede hacim patlaması yaşıyor, hisse yeni sahiplerine devrediliyor, belki bize de sıra gelir...
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    933
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Oklar beni rahatsız etmez, ben rahat adamım, her zaman relax durumundayım, çünkü: Kredili alım yapmadım, kaldıraç kullanmıyorum, hisseye hala güveniyorum, hisseye koyduğum paraya ihtiyacım yok, al-satçı değilim, makul bir vadem var, bekleme lüksüm var, sabırlıyım, borsa ortamının doğasına yabancı değilim aşinayım. İşte bu nedenler yüzünden içim de rahat dışım da.
    Şu ortamda hisse senedine uzun vade yatırım yapmak hele bir de portföyünün yarısını HALKB bağlamak.... Bence rulet masasında kalmışsınız. Hisse alırken kazanılır ve bu kur bu dış politika ile hissede kalmanın esprisi nedir. Param olsa nakitte kalır, %50 dövize bağlardım.
    Z a m a n ı S a t ı n A l a m a z s ı n !

Dolarda 10 senelik bir cycle bence bitmek üzere... Umarım yanılmam...
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Oklar beni rahatsız etmez, ben rahat adamım, her zaman relax durumundayım, çünkü: Kredili alım yapmadım, kaldıraç kullanmıyorum, hisseye hala güveniyorum, hisseye koyduğum paraya ihtiyacım yok, al-satçı değilim, makul bir vadem var, bekleme lüksüm var, sabırlıyım, borsa ortamının doğasına yabancı değilim aşinayım. İşte bu nedenler yüzünden içim de rahat dışım da.
    9.50den almışım Kredili alım yapmadım, kaldıraç kullanmıyorum, hisseye hala güveniyorum, hisseye koyduğum paraya ihtiyacım yok, al-satçı değilim,3 ay oldu yaklaşık 40000 tl zararım var çokta tın kozaldan şerbetlendim 3 ay bekledim 19dan aldığımı 18.22den verdim sonuç ortada şu an hisse 7.60larda en fazla 6 ay içinde mutlaka 10ları görür sıkılırsam çıkarım hissemi yok borsada olmadı evler de fiyat artışı yok satamıyorlar alırım bir ev(not evim yok 15 senedir kiramı şirket veriyor buraya ev parası gömdüm rahat adamım arkadaş artı emekliyim çalışıyorum o kedi buraya mutlaka gelecekkk)

8. Komplo teorisi var, BOP eşbaşkanı kudüsün başkent olmasına çoktan razı bunu kaybettiği seçimleri kazanmak için kullanacak, parçalanmış suriye ihtiyaç olan başkanlık sistemi özerk yapıya gidilmesi ... hep kademe kademe planlı. Büyük israil geliyor herkes muradına eriyor. Bu teori doğru ise anlaşmalar gereği H.A nın salıverilmesi ve dik duran güçlü liderin halkına gerçek gücünü göstermesi gerekir. ABD ye boyun eğmeyen İsraile posta koyan asrın lideri 2023 2053 2071 vizyonları ile geliyor.

Asla inanmam böyle şeylere ne kadar saçma olduğunu sizde görün istedim...

Sayfa 185/1032 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •