Sayfa 185/472 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Zaman aşımı süresi 10 yıl, 10 yıl önceye ait işlem yapılamaz.
    Teşekkür ederim sayın Çakır. Ben 30 yıl diye biliyordum. Demek ki yanlısmis. Yine de dava açmak gerekir mi sizce? Uğraşmaya değer mi acaba?

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sayın Çakır. Ben 30 yıl diye biliyordum. Demek ki yanlısmis. Yine de dava açmak gerekir mi sizce? Uğraşmaya değer mi acaba?

Sayın hocam zaman aşımı yüzünden dilekçe işleme alınmaz. 5 ve 10 konusu kişi ile devlet ayırımında kullanılır. Devlet alacakları 10 yıl. Burada sizden ziyade devletinde alacağı prim var ve bu işlem 10 ile zaman aşımına girmiş. E devlette görünmeyen hiç bir şey fayda sağlamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Sayın hocam zaman aşımı yüzünden dilekçe işleme alınmaz. 5 ve 10 konusu kişi ile devlet ayırımında kullanılır. Devlet alacakları 10 yıl. Burada sizden ziyade devletinde alacağı prim var ve bu işlem 10 ile zaman aşımına girmiş. E devlette görünmeyen hiç bir şey fayda sağlamaz.
    Çok teşekkür ederim değerli hocam. Maalesef çok da ümidim yoktu zaten bu işte. Eşimin sigorta başlangıcı 4C olarak 17 Ekim 1999, maalesef 40 gün ile EYT den faydalanamiyor. Ama 1998 de çalışmışligi var, onunla ilgili evrakları da bulduk ama zaman aşımına uğramış olması can sıkıntısı maalesef

Dostum

31 aralik gece 23te kirmizi isik ta gecen ile 01 ocak saat 01de ayni cezayi alan farkli odeme yapiyor onu da dusundun mu...

EYT olayi da bin kere dedik ama tekrar belirtelim

31 aralik gecesi 23te ceza yiyene sen bunu 01 ocakta yedin hadi bu farki ode demek idi

Saygilarimla

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    ulkeyi batirmiyor tamam

Iyide 2000 senesinde ise baslayan birisi 99 da baslayana gore 17 sene daha fazla calisip emekli olacak ayni hakka ayni maasa sahip olacak

Simdi soyle bana revami bu?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Buraya yazabilirsiniz

https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-gu...rusu-ve-takibi

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Merhabalar eşim 1998-1999 Eğitim ve Öğretim döneminde bir ilköğretim okulunda Ücretli öğretmen olarak çalıştı ancak e-devlet'ten baktığımızda o döneme ait herhangi bir SGK'sının yapılmamış olduğunu gördüm. Çalışmış olduğu okula gittim ancak okul arşivlere bakma konusunda oldukça isteksiz davrandı. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olur musunuz?

yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Merhabalar eşim 1998-1999 Eğitim ve Öğretim döneminde bir ilköğretim okulunda Ücretli öğretmen olarak çalıştı ancak e-devlet'ten baktığımızda o döneme ait herhangi bir SGK'sının yapılmamış olduğunu gördüm. Çalışmış olduğu okula gittim ancak okul arşivlere bakma konusunda oldukça isteksiz davrandı. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olur musunuz?

e devlette görünmeyip, sgk kayıtlarında görülebilir....
    sgk ya gidip sorulabilir....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    eyt li olan;
    bağkurlulara halen 9 bin prim mi gerekli....

Çok teşekkür ederim değerli hocam. Maalesef çok da ümidim yoktu zaten bu işte. Eşimin sigorta başlangıcı 4C olarak 17 Ekim 1999, maalesef 40 gün ile EYT den faydalanamiyor. Ama 1998 de çalışmışligi var, onunla ilgili evrakları da bulduk ama zaman aşımına uğramış olması can sıkıntısı maalesef

Einizde belge var ise zaman aşımı olmaz.SGK ya gidin sisteme işlerler.

Sayfa 185/472 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •