Sayfa 186/1043 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. arkadaşlar iyi akşamlar umarım herkesin morali iyidir ostim devam ..tkfen devam kumbaralar yayla ve ygyo devam bu hisseleri ilerki dönemlerde tahmin edemeyeceğimiz yerlere gidebilirler .. sıkışan metro beni ayar etsede stop kırılmadıkca satmıyacağım ne kadar sıkışırsa o kadar yukarı veya aşağı sert gider beklemeye devam ihlgm uzun zamandır beklediğim kumbara hissedir .YTD

2. Teessüf ederim . Boluc. Hasan ustadan muhallebi vardı. Güzel ambalajlattim güzelce Bntas ladim . Buzdolabina kaldırdım.[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji106][emoji106][emoji106]

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    arkadaşlar iyi akşamlar umarım herkesin morali iyidir ostim devam ..tkfen devam kumbaralar yayla ve ygyo devam bu hisseleri ilerki dönemlerde tahmin edemeyeceğimiz yerlere gidebilirler .. sıkışan metro beni ayar etsede stop kırılmadıkca satmıyacağım ne kadar sıkışırsa o kadar yukarı veya aşağı sert gider beklemeye devam ihlgm uzun zamandır beklediğim kumbara hissedir .YTD
    Hocam cemas için stop seviyemiz ne olmalı. Bu hissede çok sıkıştı ve açıkçası aşağı sert kırılmasından korkuyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Teessüf ederim . Boluc. Hasan ustadan muhallebi vardı. Güzel ambalajlattim güzelce Bntas ladim . Buzdolabina kaldırdım.[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji106][emoji106][emoji106]

buz dolabına kaldırma baklava gönder önümüz bayram muhallebi senin olsun

5.  Alıntı Originally Posted by remy Yazıyı Oku
    Hocam cemas için stop seviyemiz ne olmalı. Bu hissede çok sıkıştı ve açıkçası aşağı sert kırılmasından korkuyorum.
    korkacak bir şey yok o eski camış bu yeni nesil cemaş cok güzel topluyorlar bence sıkıntı yok porföyümün gözdelerinden YTD

6. dün arkadaşlrımla cok eleştirdiğim işbankası iştiraki tskb hala 1 kuruş eleştire eleştire bu hisseyi bir noktaya getirmeliyiz 1950 den beri yemişler yemişler doymamışlar tskb takibe aldım YTD

7. Sayın Çelik hocam hayırlı akşamlar + da olduğum goody yi satıp cemas almayı düşünüyorum fikriniz nedir acaba
    Şimdiden teşekkürler

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    buz dolabına kaldırma baklava gönder önümüz bayram muhallebi senin olsun
    Senin emrinde. Hakkin ödenmez. Allah herşeyi gönlünüzce versin. Tekrar teşekkürler...[emoji106][emoji106][emoji106]

Sayfa 186/1043 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •