Sayfa 186/211 İlkİlk ... 86136176184185186187188196 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Varant 24

1. Hedge amaçlı kullanıyorum ve memnunum

TA-1024 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Bu varantlarda çarpılmayan yok. Ben ilk girmeden önce google varantlarda batanlar diye yazdım ama adamlar sanki bu tarz haberleri de siliyorlar çünkü birşey bulamadım. Geçen hissenet arşiv varant formunu buldum okudum orda aynı bizim yazdığımız nedenlerle batan o kadar çok ki keşke ilk orayı bulsaymışım dedim. Ben de bu formu okumuştum bizim bahsettiğimiz şeylerden kimse bahsetmemiş. Bir iki kişi biraz uyarmış o kadar. Şimdi ben burdaki so yazımı yazacağım. Varanta ilgi duyan olursa inşallah burayı okur ve kâle alır. Birde hissenet arşivde varant sayfasını okursa çok daha iyi anlamış olur.
    İlk başladığımda thy varantarı almıştım. 15 bin param kalmıştı. Satım varantı aldığım gün hisse % 5 artmış para yarıya inmişti. Sonrasında hangi varantı aldiysam hisse ters tarafa hareket etti. Hatta 2-3 bin lira ile bile bunu yasayinca koskoca thy da hisseyeh ben yön veriyorum demeye başladım. Ağzım açık kaldı. Sonra borç para ile devam ettim. Diğer hisselerde de hangi varantarı alsam hisseler ters tarafa hareket etti. Yeter artık deyip dolar varantarı aldım. Ne hikmetse ordada aynı şeyler başıma geldi. Ya ben çok talihsizdi ya da kesin bir dümen vardı. Sonrasında hissenet arşiv varant formunu okuyunca herkesin aynı şeyleri yaşadığını gördüm. Hatta biri koskoca bisti biz yönlendiriyoruz yazmış. Adamlar bist varantlarında da bunu yaşamış. İnsanın inanası gelmiyor ama durum böyle. Yoksa o kadar insanın başına aynı şeyler gelir miydi? Bir kişi bile yazmış mı çok iyi kazandım köşeyi döndüm diye. Nasıl oluyor da hiç tutturamıyoruz. Aslında bazen tutuyor onda ne oluyor anlatayım. En son dolar satım varantı almıştım. İki varant arasında seçim yaptım. İkiside temmuz dayanak fiyatları 4, 40 yani özellikleri aynı olan doçe ve iş varantarı. Ben doçenin varantını aldım. Sonra dolar 4, 66 dan 4, 55 e düştüğünde benim varant 0, 23 ten 0, 28 olurken iş varantın ki 0, 21 den 0, 38 oldu. Bu olayın hissenet arşivde yine birçok kişinin başına geldiğini okudum. Yani doğru varantta olsak bile adamlar o varantı gerektiği gibi artırmayarak yine kazandırmıyorlar. Siz hep saniyorsunuz ki şu varantı alsam köşeyi dönmüştüm. Öyle bir şey yok. Mesala en son 15 bin borç aldığımda dolar alım varantı alacaktım. Dolar 4, 05 idi. Bu varan 0, 14 kurustu. Ben tam parayı aldığımda dolar fırladı bu varant 0, 23 oldu. Ben de düşsün biraz alayım derken 0, 30-40 oldu ve cesaret edip almadım. Bu varan tam 3 haftada 0, 14 ten 3, 40 ları gördü. Şimdi en başta ben bu para ile 100 bin lot alsaydım 300 binden fazla para kazanacak mıydım? Kesinlikle hayır. Evt abartmıyorum dolar da olsa bu böyle. Bu meret madem bu kadar artacaktı. Geçen ay sonu 4, 15 iken aldığım da artsaydı. Tam tersi aldığım günden sonra 4, 03 e kadar düşüp ay sonu 4, 10 dayanak fiyatı olan elimdeki varant sıfırlandı. Yani adamlar sizi şutlamadan doları bile götürmüyor. Ben hep iddia ettim bu varantlar ile doları istesen düşünebilirsin diye. 1 milyonluk alım varantı alsan artacak mı bu şimdi. Nah artar. Bırak 1 milyonu eğer aranızda 10 bini gözden çıkarırım diyen varsa hodri meydan alsın bakalım dolar ne oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Ãlk baþladýðýmda thy varantarý almýþtým. 15 bin param kalmýþtý. Satým varantý aldýðým gün hisse % 5 artmýþ para yarýya inmiþti. Sonrasýnda hangi varantý aldiysam hisse ters tarafa hareket etti. Hatta 2-3 bin lira ile bile bunu yasayinca koskoca thy da hisseyeh ben yön veriyorum demeye baþladým. Aðzým açýk kaldý. Sonra borç para ile devam ettim. Diðer hisselerde de hangi varantarý alsam hisseler ters tarafa hareket etti. Yeter artýk deyip dolar varantarý aldým. Ne hikmetse ordada ayný þeyler baþýma geldi. Ya ben çok talihsizdi ya da kesin bir dümen vardý. Sonrasýnda hissenet arþiv varant formunu okuyunca herkesin ayný þeyleri yaþadýðýný gördüm. Hatta biri koskoca bisti biz yönlendiriyoruz yazmýþ. Adamlar bist varantlarýnda da bunu yaþamýþ. Ãnsanýn inanasý gelmiyor ama durum böyle. Yoksa o kadar insanýn baþýna ayný þeyler gelir miydido? Bir kiþi bile yazmýþ mý çok iyi kazandým köþeyi döndüm diye. Nasýl oluyor da hiç tutturamýyoruz. Aslýnda bazen tutuyor onda ne oluyor anlatayým. En son dolar satým varantý almýþtým. Ãki varant arasýnda seçim yaptým. Ãkiside temmuz dayanak fiyatlarý 4, 40 yani özellikleri ayný olan doçe ve iþ varantarý. Ben doçenin varantýný aldým. Sonra dolar 4, 66 dan 4, 55 e düþtüðünde benim varant 0, 23 ten 0, 28 olurken iþ varantýn ki 0, 21 den 0, 38 oldu. Bu olayýn hissenet arþivde yine birçok kiþinin baþýna geldiðini okudum. Yani doðru varantta olsak bile adamlar o varantý gerektiði gibi artýrmayarak yine kazandýrmýyorlar. Siz hep saniyorsunuz ki þu varantý alsam köþeyi dönmüþtüm. Öyle bir þey yok. Mesala en son 15 bin borç aldýðýmda dolar alým varantý alacaktým. Dolar 4, 05 idi. Bu varan 0, 14 kurustu. Ben tam parayý aldýðýmda dolar fýrladý bu varant 0, 23 oldu. Ben de düþsün biraz alayým derken 0, 30-40 oldu ve cesaret edip almadým. Bu varan tam 3 haftada 0, 14 ten 3, 40 larý gördü. Ãimdi en baþta ben bu para ile 100 bin lot alsaydým 300 binden fazla para kazanacak mýydým? Kesinlikle hayýr. Evt abartmýyorum dolar da olsa bu böyle. Bu meret madem bu kadar artacaktý. Geçen ay sonu 4, 15 iken aldýðým da artsaydý. Tam tersi aldýðým günden sonra 4, 03 e kadar düþüp ay sonu 4, 10 dayanak fiyatý olan elimdeki varant sýfýrlandý. Yani adamlar sizi þutlamadan dolarý bile götürmüyor. Ben hep iddia ettim bu varantlar ile dolarý istesen düþünebilirsin diye. 1 milyonluk alým varantý alsan artacak mý bu þimdi. Nah artar. Býrak 1 milyonu eðer aranýzda 10 bini gözden çýkarýrým diyen varsa hodri meydan alsýn bakalým dolar ne oluyor.
    Dolar alim varantindan ramazanin 1 gunu aldim yuklu 300 bin lot 1.10 dan once yukari vurdu o.arasi merkez aciklama gonderdi 4.50 den 4.40 degddi dedim bu sefer tutturduk aciklama gelince panik yaptim kapanisa kadar bekledim sattim zararina kumar attik dolari anlik cevirdik.beklesek o para 3 misli olacak 4.92 de varant 3.43 gordu o parayla 3 gun beklemek cesaret isi ben anlik %10 pesinde idim firsat gecti daha cok istedik kayba neden oldu o yuzden sonu batak bu isin biraktim.3-4 deneme yaptim ayni biraktim bende kazanma ihtimaliniz cok az terazinin ne tarafina atarsaniz diger taraf ustue oynuyor.ayni olay son 1 ayda hisse alimlarindada oldu aldigin an yulu 500 lik ve ustu hemen kafana basiyorlar %3 eksidesin kapanista sasa da aldim aninda bastilar beklesem %40 kazancim vardi garan petkim pesine dedim piyasa ile inatlasmaya gerek yok.yatirimcida olunmaz bizim piyasada git dolara faize koy uzaklas diyor aklim strea zaman kaybin cabasi bitmis bizim bist ky yok olmaya mahkum cevremde kalmadi borsaci..

4. satımdakiler 2 ye 3 e katladı acaba düşüşü abartırlarsa devamı gelirmi yada burdan tepermi yada yataya alırlarmı

5.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    satımdakiler 2 ye 3 e katladı acaba düşüşü abartırlarsa devamı gelirmi yada burdan tepermi yada yataya alırlarmı
    Bu ŞEKİLDE bir yaklaşım bence SAĞLIKLI değil
    TEPER Mİ? destekten DÖNER Mİ?
    SEN NE YAPACAN VARSAYIMI la hareket etmeyi

6. Dolar satım varantları yine seyrettik %50 yaptı

7. uzıfl endeks alım dün 0.32 den bugün 0.50 1 tl hedefte bakalım haftaya görecekmi ytd

8.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    uzıfl endeks alım dün 0.32 den bugün 0.50 1 tl hedefte bakalım haftaya görecekmi ytd
    Hisse varantlarına güvensek endeksin o kadar artacağını tahmin ettikten sonra gidip mesala ttkom alım varantı ttiio 0, 09 dan al derdim. Uzifl 1 olmasi için endeks herhalde 105 bin olması gerekir. Bu kadar artan endekste ise hisselerin uçması lazım. Ben bu hisselerin içinde ttkomu secerdim. Ama diyelimki ttiio dan 5 bin liralık alsak eminim ttkom yükselmez. O yüzden yinede güvenmesemde en iyisi endeks ve dolar varantları olurdu. Thy ve kardemirde satım varantlarında çok param gitmişti. Bak şimdi ne de güzel düşüyorlar. Eminim satım varantlarında 1 kişi bile yoktur. Zaten 17.65 ten 15 e kadar düşünce yine eminim ki alım varantlarını alan çok olmuştur. Açıkçası 14,5 un altında param olsa alabilirdim. Bir günde % 11 den fazla bir düşüş thy olabilecek bir şey mi? Üstelik üç gündür zaten düşüyordu. Bunun tek bir açıklaması var o da hem hisse düştü diye ky yüklendi hem de en önemlisi alım varantlarını alan çok oldu. Şu anda birçoğunu sıfırladı zaten. millet longladıkça düşürüyor srfszler.

Sayfa 186/211 İlkİlk ... 86136176184185186187188196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •