Sayfa 186/268 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    ky kutmanın nasıl biri olduğunu biliyor gelmez... yatırımcılarda zaten anlaşmalıdır, zamanı gelince görürüz tavanda milyonlarca alımları...
    Araci kurumlar buraya geçen sene geldi öptü hepsini. Gelmezzzz

2. Sn beşiktaşk .. delisting ile ilgili fikrin değiştimi ?

3.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Sn beşiktaşk .. delisting ile ilgili fikrin değiştimi ?
    Cıkkkk. . . . .
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

4.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Cıkkkk. . . . .
    😂😂Ne demek istedin. Reis anlamadik

5. değişmedi. . . . .demek istedim
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

6.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    değişmedi. . . . .demek istedim
    Onu anladım. Ama daha net ufku açıcı şeyler bekledim.

7. Reis sen cevap vermedin konuyu açayım ben biraz. Gph kottan çekme olayı sixth street gph hisselerine yüksek fiyat isteyince devreye girdi bence. Kutman maliniza makul bir fiyat isteyin alayım dedi . Anlasamayincada gph kottan çeker hisselerin borsaya kapalı bir şirkette kalır dedi bence. Ama bunu söylerken kutman gerekli hazırlıkları yapmış olmalı. ( Finans işini cozmustur) Bunun üzerine startı verdi. Şimdi gelelim asıl soruya yapabilir mi ? Kutman dedim ya hazırlıkları yapmıştır. Örneğin TR fonlarda 5 milyon Gph hissesi var. Bu arada başka birileri ile anlasmissa durumu zorlar bence.
    Nasıl yapacak derseniz bence anlastigi fonlardan blok halinde mal holdinge gececektir. Ellerinde bulunan fonlar için gözdağı olacak ve işin olacağına inandıkları anda onlarda anlaşma yoluna giderler diye düşünüyorum.
    Şimdi bu yazdıklarıma yorumunu merak ediyorum. Ama lütfen olmaz deyip kesme.

8.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Reis sen cevap vermedin konuyu açayım ben biraz. Gph kottan çekme olayı sixth street gph hisselerine yüksek fiyat isteyince devreye girdi bence. Kutman maliniza makul bir fiyat isteyin alayım dedi . Anlasamayincada gph kottan çeker hisselerin borsaya kapalı bir şirkette kalır dedi bence. Ama bunu söylerken kutman gerekli hazırlıkları yapmış olmalı. ( Finans işini cozmustur) Bunun üzerine startı verdi. Şimdi gelelim asıl soruya yapabilir mi ? Kutman dedim ya hazırlıkları yapmıştır. Örneğin TR fonlarda 5 milyon Gph hissesi var. Bu arada başka birileri ile anlasmissa durumu zorlar bence.
    Nasıl yapacak derseniz bence anlastigi fonlardan blok halinde mal holdinge gececektir. Ellerinde bulunan fonlar için gözdağı olacak ve işin olacağına inandıkları anda onlarda anlaşma yoluna giderler diye düşünüyorum.
    Şimdi bu yazdıklarıma yorumunu merak ediyorum. Ama lütfen olmaz deyip kesme.
    Sn zigana
    Güzel senaryo
    Sn beşiktaşın yorumu çok önemli tabiiki de
    Ama bu sene bu hissede yıl bitmeden sanki birşeyler değişecek gibi geliyor bana

Sayfa 186/268 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •