Sayfa 186/214 İlkİlk ... 86136176184185186187188196 ... SonSon
Arama sonucu : 1712 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Viop LXV

1. ülkenin yarıdan çoğunun düşüncesine ve tercihine ipotek koyulmuş, ben bademlerin peşinden yani OBO çalışmayabilirin peşinden koşamamki..
    böyle yaparsam kendime saygısızlık olur..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    vallahi olumsuz olan ben değilim sedece, OBO çizmiş dev kağıtlar..aç bak formasyon hedefine..OBO ya bakarken şunu öğrenmen lazım emme..OBO ne zaman çalışır..formasyon koşulları nedir..ben önce koşula bakarım sonra formasyona bakarım..
    Çok iyi bir teknik analist olduğumu söyler çevrem. Hiç tobo obo bobo yok köpekbalığı yüzgeci yok takoz yok retest bakmadım. En son gübrf de 6,60 stop oldum hisse 6 mı ne gördü dönüp geri almadım o gün bugündür de stop loss yapmam. Stop loss yapacağım hisseyi zaten baştan almam. Kaldı ki ASELS de en az 10 kez stoplatırlardı beni yaya kalırdım. Ben ortalamalara bunların sağlaması olan bir kaç indikatöre güveniyorum. karşıda artık quantum bilgisayar en az 5 kurumda robot. Kurallarıma harfiyen uyarım.

Misal endeks tl golden cross olana kadar herşey olur mu olur saygı duyarım. bununda 9650 li li kapanışlar peşine ortalamalar kendine geldikten sonra olacağını düşünüyorum. Ancak Cuma ve pazartesi gördüğümüz endeksin içinde siyasi olumsuzlukların zaten biz bilmiyoruz ama bilen birileri tarafından fiyatlandığını düşünüyorum.Yine de 9040 endeksin altına kayarsak olumsuz düşünene de neden demem.

Ama bu piyasa ucuz hatta bazı hisseler ucuz mu ucuz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. olmayan yatırımcıyı olumsuz fiyatlamak nedir..fiyatlayacak olanlar kimler; oyun kurucular..
    amaç ne; yatırımcı çekmek..çektiler mi yok..bunun fiyatlara dahil olması nedir o zaman..
    sistemde yerli ve yabancı yatırımcı eksik..bunlar oyuna girmeden sen kafana göre fiyatlama yapamazsın..

4. yıllar önce abd piyasadan para çekme meselesi vardı..bazıları dediki bu fiyatlara girdi..çok saçmaydı ve aynen yazdım formlarda....çıkacak olan parayı sistemdeki şimdiki para fiyatlıyor..yahu daha çıkmadıki o para..para sistemde daha..sen fiyatladım dersin emme para çıkar hisse düşer..ki üle olduydu..
    durumumuz farklı versiyonudur bunun..
    olmayan ve olmayacak yatırımcı olumsuz fiyatlanmış..yola devam yani.. kim ile devam..olmayacak yatırımcı ile..bunun akıl le izahı mümkün mü..

5. O zaman elle tutulur şeylere geçelim büyük büyük şirketlerin cirolarına bakın hadi finansal yükü geçtim esas faaliyet karlarına bakın % kaç.

En iyi dediğiniz şirket maşallah hilali ahmere çalışmış bu enflasyon ortamında. Acaba öyle mi? Burada Tuik verisi olunca didikleyenlerin bunu didiklediğini ben yıllardır hiç görmedim
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. sistemimizde ciddi bir yatırımcı açığı var; çünkü ciddi bir GÜVENSİZLİK VAR..ucuz olabilirsiniz emme güvensiz ortamda senin yapay verilerle hileli oyunlarla belirlediğin ucuzluk değil, yatırımcının belirlediği ucuzluk önemli..niye..dedik ya GÜVENSİZ ORTAM VAR..kimse kendini riske atmaz..3-5 kuruşla vurkaç yapar..filmin sonunu bekler..GÜVENİN GELMESİNİ BEKLER..
    güven gelmedi istikrar gelmedi emme kağıtlar 2 kat çıktı, olsun yine almaz..o bekler..biliyorki yakın zamanda ağzına sıçacaklar..

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    O zaman elle tutulur şeylere geçelim büyük büyük şirketlerin cirolarına bakın hadi finansal yükü geçtim esas faaliyet karlarına bakın % kaç.

En iyi dediğiniz şirket maşallah hilali ahmere çalışmış bu enflasyon ortamında. Acaba öyle mi? Burada Tuik verisi olunca didikleyenlerin bunu didiklediğini ben yıllardır hiç görmedim
    bunu da sen didikle okuyalım.

yani kimin kimi didikleyeceğine de karışılmaz

baktın didiklenmeyen yer var gel sen de onu didikle.

8. Ülkede yaşadığımız, enflasyona konu olan ürünleri belirli periyodlarla satın aldığımızdan,
    TUIK meselesinde "en azından neyin doğru olmadığını" anlayabiliyoruz.

Şirketler açısından ise önceden de böyleydi ama...
    Özellikle enflasyon muhasebesi meselesi sonrası, tam bir "mini etek" durumu.

Çekeceği operasyona göre bilanço hazırlıyor adamlar.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 186/214 İlkİlk ... 86136176184185186187188196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •