bayram ortak, kim aldi, kim satti?
Tekfen.jpg alıcı satıcı tekfen
Ak 1779,qnb 763,bgc 392,yat fin. 158, Osmanlı 152 bin artı.. deniz 2326,garanti 379,iş 164,halk160 bin eksi
20 den 10k alan benim bir tek pnu bilirim bu arada sakız için gelmedim cemal ağa
ytd deli saçmasıdır
2022 bedelsiz aciklayabilir. Bunun icin ceyrekler roketli gelmeli... YTD
Gubre kanadi onemli.
Uzun sure sonra yuksek hacimli bir gun idi. 10 gun tuttursun, birseyler onceden satin aliniyor demektir
2023 sonu Bist 8000?
Maxi ortağa katılıyorum
Bu kağıdın ne dolar bazlı fiyatı ne de alternatif kağıt getirilerine göre kendini affettirmesi için çok ekmek yemesi gerek.
Ben dünyanın büyük gübrecileri olan Nutrien ve mosaic ‘ i de takip ediyorum. Şu anda dolar bazında tarihsel rekor seviyelerde fiyatları. Mosaic dün % 4.5 artmış.
Bence son 2-3 günlük artış tamamıyla Toros beklentilerinden kaynaklanıyor. Toros, benzer gübre şirketlerindeki artışa göre çok geride kaldı.
Yeni proje alınmadıkça bu kağıdı Toros domine edecektir, bizim de kendi hesaplarımızı buna göre yapmamızda fayda var.
Öte yandan Toros ‘ un başarısı ya da başarısızlığı Holding yönetiminin :
- en kanlı günlerde geri alım yapmadıkları
- SOCAR polymer de hesap tutmayan alış veriş
- toren işindeki kara kuyu
- Zarar eden işlere ve başarısız yöneticilere göz yummaları
Gibi konulardaki ayıplarını örtmez …
Kaç küçük yatırımcı bu ibişlerin kağıtlarına sahip çıkmamaları nedeniyle mecburiyetten zarar ederek çıkmak zorunda kaldı.
Getirdikleri yönetici bu yeniden yapılandırmayı yapmak için hem yaşlı hem de bütün diğer YK üyeleri gibi kendi işleri var. Hala daha sesi çıkmadı, bu nasıl ciddiyetsizlik ve cibilliyetsizlik.
Yer İmleri