Sayfa 187/805 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Ihale haberleri yatirim haberleri gelmeden bu sirkete zerre kadar guvenim yok , bugunku yukselis nedeniyle hakkimi arayisima bunlari rezil etmemeye ara vermeyecegim . Hala ne bir icraat var ne bi aciklama ne dogru duzgun bir yonetim hamlesi . Bizim malimiza goz dikmis bu uckagitcilara kagidimi Bedavaya satmayacam
    Bravo tek kelimeyle
    Yükselmesi zerre kadar şirket ile ilgili değil

bayram ortak, kim aldi, kim satti?

3.  Alıntı Originally Posted by kayzersoze Yazıyı Oku
    Bravo tek kelimeyle
    Yükselmesi zerre kadar şirket ile ilgili değil
    Ilgili olup olmadigini en son biz ogrendigimiz icin bir sizinti var yine muhtemelen .O yuzden yanlis yonlendirmis olmayim !! Nasil olsa alip satan yok burada hukumluyuz uzun sure

4. Tekfen.jpg alıcı satıcı tekfen

5. Ak 1779,qnb 763,bgc 392,yat fin. 158, Osmanlı 152 bin artı.. deniz 2326,garanti 379,iş 164,halk160 bin eksi

6. 20 den 10k alan benim bir tek pnu bilirim bu arada sakız için gelmedim cemal ağa
    ytd deli saçmasıdır

2022 bedelsiz aciklayabilir. Bunun icin ceyrekler roketli gelmeli... YTD
    Gubre kanadi onemli.
    Uzun sure sonra yuksek hacimli bir gun idi. 10 gun tuttursun, birseyler onceden satin aliniyor demektir
    2023 sonu Bist 8000?

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Ihale haberleri yatirim haberleri gelmeden bu sirkete zerre kadar guvenim yok , bugunku yukselis nedeniyle hakkimi arayisima bunlari rezil etmemeye ara vermeyecegim . Hala ne bir icraat var ne bi aciklama ne dogru duzgun bir yonetim hamlesi . Bizim malimiza goz dikmis bu uckagitcilara kagidimi Bedavaya satmayacam
    Maxi ortağa katılıyorum

Bu kağıdın ne dolar bazlı fiyatı ne de alternatif kağıt getirilerine göre kendini affettirmesi için çok ekmek yemesi gerek.

Ben dünyanın büyük gübrecileri olan Nutrien ve mosaic ‘ i de takip ediyorum. Şu anda dolar bazında tarihsel rekor seviyelerde fiyatları. Mosaic dün % 4.5 artmış.

Bence son 2-3 günlük artış tamamıyla Toros beklentilerinden kaynaklanıyor. Toros, benzer gübre şirketlerindeki artışa göre çok geride kaldı.

Yeni proje alınmadıkça bu kağıdı Toros domine edecektir, bizim de kendi hesaplarımızı buna göre yapmamızda fayda var.

Öte yandan Toros ‘ un başarısı ya da başarısızlığı Holding yönetiminin :

- en kanlı günlerde geri alım yapmadıkları
    - SOCAR polymer de hesap tutmayan alış veriş
    - toren işindeki kara kuyu
    - Zarar eden işlere ve başarısız yöneticilere göz yummaları

Gibi konulardaki ayıplarını örtmez …

Kaç küçük yatırımcı bu ibişlerin kağıtlarına sahip çıkmamaları nedeniyle mecburiyetten zarar ederek çıkmak zorunda kaldı.

Getirdikleri yönetici bu yeniden yapılandırmayı yapmak için hem yaşlı hem de bütün diğer YK üyeleri gibi kendi işleri var. Hala daha sesi çıkmadı, bu nasıl ciddiyetsizlik ve cibilliyetsizlik.

Sayfa 187/805 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •