![]()
ah-aber de
almanyanın batışı adlı belgesel yayınlamışlar
twitter olmasa haberimiz olmayacak...
müşteri batıyor müşteri !!!!!!
https://twitter.com/KendineMuhabir/s...64646996312077
![]()
ah-aber de
almanyanın batışı adlı belgesel yayınlamışlar
twitter olmasa haberimiz olmayacak...
müşteri batıyor müşteri !!!!!!
https://twitter.com/KendineMuhabir/s...64646996312077
Hem parasal genişlemeye gidecek, hem enflasyon artmayacak. Hem kuru düşük tutacak, hem de cari açık vermeyecek.
Yani işte...vatandaş komple dövizini satsa sanki sorun çözülecek. Yazın turist gelecek de oradan 20-30 milyar dolar girecek de, ya bilmem ne varyantı çıkarsa kasıp kavurur yakarsa ortalığı...
Kasa boş...üretimi arttıracaz, istihdamı arttıracaz, ihracatı arttıracaz..kasa doluyken yapaydın ya betona gömeceğine...al köprü orada, her sene zarar kodumun köprüsü, bırak faydasını...ne köprüymüş arkadaş...şu denizin altından giden tünel maliyetini Hollanda mı ne oralarda bi ülkedeki ile karşılaştırmışlar, valla oturup ağlayası geliyor insanın...senin paran benim param geleceğimiz neticede, vatanı sevmek lafla olsaydı..
Bizim çok meşhur bazı yerli sermaye sahipleri sedat Peker in dediği gibi bekçi.onlar bu malların ozgur olarak sahipleri değiller.harac odemeseler anında çizerler üstlerini.en büyükler dahil.bakin uzan lara reis gelirken onların postalanmasi uygun görüldü postalandilar
kemal özkiraz: a.k.partililer bile alenen dolandırıldık diyorlar...
AKP bu pazartesi yaptığı işle en az yüzde 3 oy kaybetmedi ise ben bu yasa kadar bizim halki hiç tanımamış demektir.secmenlerine bu kazığı atmaları çok büyük hataydı.bize atmaları normal bak o konuda taktir ettim.defalarca düşündüm kazığı yiyenlerden biri de benim ama taktir ettim.muhtesem bir tezgahti birinci sınıf iş çıkardılar.berati gavurlar affetmedi.bu pazartesini de unutmayan çok olacak.kendi intikamım makasların daraldığı ilk zaman diliminde fizikiye geçmek olacak.
Büyük sermayenin yabancısı, bıyıklısı olmaz, adamlar başka bir kast, burjuva, hepsi dünya vatandaşı, yarın istediği ülkeye yerleşir yaşar. Senin kompradorun milyar dolarını sana değil de dışarıya yatırıyorsa, o da yabancı, ha bıyıklı ha bıyıksız.
Dolayısıyla gerçek yabancı, bıyıklı yabancı diye ayırmanın bir anlamı yok, sermaye sahipleri kısaca. Yabancı aracı kurumları toplayıp hesap yapıyorlar, şu kadar çıktı şu kadar çıktı, sanki yerlinin yabancı aracı kurumda, yabancının yerli aracı kurumda hesap açması yasakmış gibi...hepsi fasa fiso..
Zekeriya Özün altyazısı geçiyor...mal varlığı dondurulmuş..hani heykelini dikeceklerdi ya, altına makam arabası tahsis edilmişti. Bugüne kadar dondurmamışlar demek ki...kaç sene oldu 5 mi...ilginç bi ülkeyiz yaw...Lan gönderin birini zımbalasınlar pez...vengi, bu kadar mı zor yaw..İsrail olaydı çoktan zımbalamıştı, Rusya da ha keza, hatırlayın Çeçen komutanları...hem de imzasını da atarak...
Yer İmleri