Bu forumdaki apranti , clastobar , momoraza bu arkadaşlara teşekkür ederim , emekleri için Balıkadamda önemli , 👏👏👏👏
Çünkü adamlar tahtada ne versen alıyor,
Bilanço veya bedelli öncesi 24-25 fk yı görmeden önce bırakmazlar diye düşünüyorum , bedellide bilanço sonrası gelse harika olur , 3.çeyrek eğer kaldıraçlı işlemlerden bir gol yemezse (beklemiyorum ama bununda yumuşak karnı burası) çok iyi bir çeyrek karı gelir , yeni hesap açanlardan duyuyorum komisyon oranları iyi , 3. Çeyrek hissesi Info sektörde ,
Bakırköy irtibat bürosu çok iyi oldu , önemli bir yer 👏👏
Böyle bir hareket içinde olabilirler mi ? İsmeni sabit bıraktılar infoyu yükselttiler son hisseleri toplamak için , millet ismeni ucuz görsün o tarafa geçsin diye , önem verdiğim apranti de ismene geçmiş yeni gördüm , değer verdiğim biri her yerde kazansın bu arkadaş inşallah , Sonuçta ismen ve info bu grupların elinde , tavanda bu kadar hisse alışta bırakmaları infoda bir strateji var bunun ürünü
Eğer böyle bir durum varsa infoyu dahada çekerler yukarı , ismeni yine sabit bırakırlar belli bir süre sonra o tarafa geç , bunlar bu grupların yaptıkları senaryolar , ihtimal yüksek
Yer İmleri