Sayfa 189/597 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Cevap yok,gören görüyor.konuşmaya gerek yok,görüyorsunuz.ytd.
    Yok bence şu muhteşem fiyat öngörülerini açıkla ben anlamadım burada kim kurt kim kuzu.Yoksa sen 15 ocak 2018 den bu yana burada hepimizi mi yedin yaptıklarınla bende tevellüt oraya kadar çoktan gitti çünkü.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yok bence şu muhteşem fiyat öngörülerini açıkla ben anlamadım burada kim kurt kim kuzu.Yoksa sen 15 ocak 2018 den bu yana burada hepimizi mi yedin yaptıklarınla bende tevellüt oraya kadar çoktan gitti çünkü.
    Tecrübe,sadece tecrübe.sizler abuk sabuk haberlere bakarsınız,ben cibilliyete.şayet ben kurt olsam hiç bir paylaşım yapmam,kendi işime bakarım.ve yapacaklarımın tersini yazarım.çoğu kişinin yaptığı gibi.ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Tecrübe,sadece tecrübe.sizler abuk sabuk haberlere bakarsınız,ben cibilliyete.şayet ben kurt olsam hiç bir paylaşım yapmam,kendi işime bakarım.ve yapacaklarımın tersini yazarım.çoğu kişinin yaptığı gibi.ytd.
    Ha ona bari en sonunda uyanabildin demek hiç olmazsa.Yalnız o dediklerini yapanlar burada tek kelime etmediklerin.Günaydın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    1 sorum olacak siz şirketi iyi tanıyorsunuz.
    Yurt dışı satılan malzemeler Batı söke den mi alınıyor?(Batı sökenin ihracatı çok düşük bilançosunda)

YTD
    Bu soruma NET cevap verebilecek kimse yok mu?
    Çok zor bir soru değil sanıyorum?.

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ha ona bari en sonunda uyanabildin demek hiç olmazsa.Yalnız o dediklerini yapanlar burada tek kelime etmediklerin.Günaydın.
    Onlar patron sevdalısı değil,benim derdim, bu kadar rezil yönetim zaafiyeti gösteren patron ve onun bu yaptıklarına rağmen hala onları yere göğe sığdıramayanlarla
    Ytd
    Son düzenleme : Badi; 18-02-2019 saat: 13:12.

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bu soruma NET cevap verebilecek kimse yok mu?
    Çok zor bir soru değil sanıyorum?.

YTD
    ihracatlar batıçim üzerinde gidiyor. şirkette bunu açıklamıştı.
    ytd.

7. batı kambiyo karı (30,55-16,31) batı sökede kambiyo kar zararı(10,28-12,77) bir birine yakın. iyi hadge mi etmişler
    ytd.
    saygılar,

Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    ihracatlar batıçim üzerinde gidiyor. şirkette bunu açıklamıştı.
    ytd.
    Eğerki bu ihracatı Batı söke yapsaydı ki üretici firma anladığım kadarı ile Batı söke.
    Batı çimin cirosu bu yurt dışı satışı kadar(155,6 milyon tl )eksikilmiş olacaktı.(doğrumdur?)

YTD

Sayfa 189/597 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •