Sayfa 19/28 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
Arama sonucu : 218 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Piyasalar nereye gidiyor? Gün içi canlı yorumlar, hisse tespitleri , trade fırsatları

Belirttiğim ilk destek seviyesi olan 92 100' e yakın 92 200 gördü ve bankacılığa gelen alımlarla tekrar ortalamanın üzerine atmayı başardı ve ardından 93 000 gördük.
    Bu alımlar çok net alımlar ve bence endeksin belirtiğim asıl hedeflere gidebileceğinin de açık bir göstergesi.
    Riskler bir tarafa bırakılmış ve olumlu beklentiler fiyatlanıyor görüntüsü var.
    Bu arada 21 ağırlıklı ortalamaya ve desteklere hala dikkat ediyorum.

2. Üstad Allah razı olsun ve eksikliğini göstermesin. çok kıymetli ve emek kokan grafik ve yorumlar paylaşıyorsun.

Rabbim başta size ve emeğinizi takdir eden bizlere bol kazançlar nasip eylesin. Amin.

İyi dilekler için teşekkürler ben de bu forumdan , sizlerden çok şey öğreniyorum.

Oluşan Ters - OBO formasyonu dikkat çekici.
    Formasyon hedefi 94 200 bu seviye aynı zamanda saatlik grafiklerde 200 ağırlıklı ortalama ve %50 fibo seviyesi de 94 500

93 225 üzerinde kalırsa formasyon hedefine yolculuk başlar.
    Günlerdir söylediğim gibi olası geri çekilmeler ana hedeflerimize olan yolculukta sadece teknik düzeltmeler , bunu dün panik etkisi yaratan rahip olayında da belirtmiştim.

93 225 üzerinde tutunamaması durumunda olası destek noktalarını da önceki grafikte verdim.

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    ODAŞ

Yerli kömüre dayalı santrali için yaptığı yatırım nedeniyle yüksek miktarda euro borcu var.
    Bu yönden riskli olsa da
    Santral bu ay içinde açılıyor , favök beklentilerini kapa bildirdi bu beklentiler gerçekleşirse 2019 yılında çok iyi rakamlar görebileceğini düşünüyorum.

KUTPO

6 aylık karı geçen yılın 2 katı gelebilir
    2017/3 0.5
    2018/3 7.5

DMSAS

%60 civarında ihracat yapıyor, faaliyet karındaki artış dikkat çekiyor.
    3 aylık karı çok iyi geldi , 6 aylık geçen yılın 2 katı gelebilir.

TLMAN

6 aylık karı iyi bekleniyor satışları döviz bazlı
    Halka arz sırasında temettü garantisi verdi bu nedenle bulunduğu fiyatlar bilanço öncesi bence uygun

JANTS

%75 ihracat yapıyor , bedelsiz potansiyeli yüksek , 6 aylık karı ihracat nedeniyle iyi bekleniyor.

KATMR

Savunma sektörü yatırımları dikkat çekiyor.
    6 aylık bilanço faaliyetler açısından olumlu olsa da finansallar açısından olumsuz olacak borçlar nedeniyle.
    DMSAS bugün %6 yükselerek 2.55 test etti. Benim için sat - al imkanı oldu.
    Yazdığım gündeki 2.23 fiyattan bugüne kadar %14 marj oluştu.
    94 500 - 101 000 olarak paylaştığım seçim endeksli önceki trade aralığında da dmsas %23 marj marj yakalamıştı.

"Piyasanın yönünü ve dalgalanacağı aralığı doğru tahmin ettiğinizde hisselerden elde edeceğiniz kazanç da artar.

6. Abi endeksi 1dk ve 5 dk özellikle bi sıkışma var yukarı kırarak ne ala doğru mu abi

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Grafikteki son 8 bar düne ait , son derece yatay bir hareket. Bunun nedeni çember içine aldığım uzun düşüş barı, bu barla birlikte hareketin de aşağı yönde sertleştiğini görüyoruz. Bu bar ve altı başka bir dünya, bu barın üstü başka bir dünya , barın üst noktası da 93 900. Dün yaşadığımız yatay hareket alt dünyada alım yapmış , ya da hala elinde mal olan kötümserlerin kalan mallarını almak için
    yapılan bir bekleme. Kötümserliği artırmak için 91 600' e 50 ağırlıklı ortalamaya kadar anlık bir geri çekilme bile olası olabilir , olacak demiyorum "olsa bile sorun olmaz diyorum" . İçinde bulunduğumuz dar kanalın alt desteği hedeflere ulaşmadan kırılmayacaktır.
    %50 ve %61.8 fibonacci düzeltme seviyelerinin arasında bulunan gap bölgesi en azından test edilmesi gereken bir yer.
    98 000-106 500 92 000-101 000 hareketlerinde bile fibo %61.8 düzeltme seviyesi test edilmişken şimdi bu son harekette fibo %50 ve %61.8 seviyelerine bir hareket beklemek gerekir. Bu nedenle her geri çekilmenin alım fırsatı olacağını düşünüyorum.
    Bugün özelinde kanal üst direnci önemli , 94 200 dün belirttiğim gibi hem formasyon hedefi hem de grafikteki 200 ağırlıklı ortalama direnci ve aynı zamanda 200 haftalık ağırlıklı ortalama da buradan geçiyor. 93 600 - 94 200 bugün için önemli buradan gelecek satışlarla 93 200 tekrar test edilebilir.

Alıntı Originally Posted by OGRENCI Yazıyı Oku
    Abi endeksi 1dk ve 5 dk özellikle bi sıkışma var yukarı kırarak ne ala doğru mu abi

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet öyle 93 200 üzerinde tutunmak anlamlı olur

Sayfa 19/28 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •