Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 19/51 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
Arama sonucu : 435 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Temettü ile ilgili herşey

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Erhan bey'i kızdırmayalım. foruma pozitif katkıda bulunuyor.
    Bakarsınız aramızdan birisi onun yolundan gider bir başkası parasını ikiye böler yarısını uzun vade temettüye koyar kalanı ile başka yatırım stili dener.
    Neticede bir dünya yatırım tekniği var, akademik ve bilgi birikimine dayanan herşey bize gerekli.
    Günlük hareket edenlerle, benim gibi çok uzun vadecilerin arasında bir de slow trader yapanlar var ki ..bu da oldukça sağlamcı bir yöntem.

Alıntı Originally Posted by scantek Yazıyı Oku
    Erhan bey'i kızdırmayalım. foruma pozitif katkıda bulunuyor.
    Bakarsınız aramızdan birisi onun yolundan gider bir başkası parasını ikiye böler yarısını uzun vade temettüye koyar kalanı ile başka yatırım stili dener.
    Neticede bir dünya yatırım tekniği var, akademik ve bilgi birikimine dayanan herşey bize gerekli.
    Günlük hareket edenlerle, benim gibi çok uzun vadecilerin arasında bir de slow trader yapanlar var ki ..bu da oldukça sağlamcı bir yöntem.
    gayet mantıklı
    hisse bazında sepet oluşturup riski dağıtmak gibi, yatırım tarzı açısından da sepet yapılmış olur

tıpkı gayrimenkul denilince tek yatırım şekli konut olmayıp; işyeri arsa ve konut diye ayrılması gibi
    borsa yatırımcılar içindir.

3. uzun vadeciliğede karşı değilim sadece TEMETTÜ/BEDELSİZ kıstası/krterinin eklenmesine karşıyım.

uzun vadeci ol bende olurum sıkıntı değil.

Hatta hisse ismide vereyim bilanco bozuluncaya kadar ORGE hisse senedi bana göre tam uzun vadecilere hitap edecek bir hisse.

Dikkat bilanco bozuluncaya kadar diyorum. Temettü veriyormu bilmiyorum Versede vermesede hiçbir önemi yok şirketin bilancoları sağlamsa alırım. Bitti.

inanırmısınız şimdi baktım 2016 yılında temettüde dağıtmış.

BU hisseyi cok onceden belirledik formlarda görmüşsünüzdür. Temettü bedelsiz vb verip vermediğine daha şimdi bakıyorum. CUnku ikiside içi bomboş olan bir kar payı şeklidir.

Siz şirketin bilancodakı karılılıgı ile hisse grafiğinde bu karlılıgın yansımasına bakacaksınız. Temettüğ vermiş vermemiş %300 temettü dağıtsa ne yazar hiç temettü dagıtmasa ne yazar. Şirketin karını arttırıyormu sermayesini güçlenidirerek yeni yatırımlar yapıyormu. BU meseleniz bu olmalı.

Bilgiden bilgelikten bahsediyoruz Hemen önünüze seriyorum bilgileri.

İyi yükselmiş ve gitmiş hisse bilancolarını göstereceğim geçmişten bugune.

VE ORGEYİ göstereceğim.

resimlerde gerekli açıklamlar yapılmıştir.

ister kv ol ister uv ol ister slow trade et herne yaparsan yap.

Bilancolardan bir habersen. Boşa yaşar boşa trade eder boşa emeklilik planı yaparsın. Daha cok örnek ama hepsini upload edemem.

konu ve yazılanlar aynı da olsa sıkılmadan okuyoruz. paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar

5. yaptıgım yatırımları test etmek için sanal bir andorid uygulaması buldum orada alım yapıyor zamanı gelince satıyor bazılarını ise satmıyorum.

Daha oncede bu şekilde takip için forma yazar sonra o alıntımı yapıp bakardım. Artık bu program sayesınde verdiğim kararları analiz etmiş oluyorum.

Sizede tavsiye ederim eğer kendinizi test etme gibi bir niyetiniz varsa.

Elımde bulunan hisse ORGE alış fiyatım yazmakta henüz satmadım bilanco bozulmadıkçada satmam.

Takip ettiğim diğer hisse senetleri.

ORge çok istikrarlı oldugu için diğer hisselere sadece takip ediyorum hisse almadım bütün parayı orgeye gömdüm.

NOT:AKGUV bilancosunu beklıyorum kötü gelirse takip listesinden cıkartacagım.

Alattaki resimde ise bu programı kurdum kuralı yaptıgım alım ve satımları göstermekte. Bütün alım ve satımlarınızı gösteriyor.

Program yanlış hatırlamıyorsam 50,000 Tl ile mi ne başlatıyor sizi.

6. Bu hangi program

7.  Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Bu hangi program
    sanal borsa diye aratınca cıkıyor.

sarı bır sımgesı var. güzel yapmıslar en azından takip için. sıralamaya fılanda girebilirsiniz ama ben ugrasmıom

Sayfa 19/51 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •