TFI TAB Gıda Yatırımları, Türkiye ve Çindeki 3.000 e yakın restoranıyla dünyanın en büyük 4 üncü restoran operatörü olarak büyümeyi sürdürüyor.
TAB Gıda CEO su Caner Dikici ise sektörün konuk ağırlama konusunda büyük bir değişimin içinde olduğunu kaydederek, 'Biz de ilklerin temsilcisi TAB Gıda olarak, bu değişime en hızlı şekilde uyum sağlamaya ve dönüşümleri fırsata çevirmeye odaklanıyoruz. Çatı şirketimiz TFI TAB Gıda Yatırımlarının Çindeki yaklaşık 1.500 restoranında kullandığımız kiosk teknolojilerini, ATPnin geliştirdiği yerli teknoloji gücünden faydalanarak Türkiyede de yaygınlaştırıyoruz. Bu yeni sipariş kanalıyla müşteri deneyimimizi bir üst seviyeye taşımayı ve verimliliği artırmayı hedefliyoruz. Nakit işlemlerin azaldığı dünyamızda kiosklara özellikle hızlı servis almak isteyen gençler, yabancı dil bariyeriyle vakit kaybetmek istemeyen turistler ve teknolojiyi yakından takip eden misafirlerimiz yoğun ilgi gösteriyorlar.' açıklamasında bulundu.
https://www.bloomberght.com/tfi-tab-...zaladi-2334776
https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaber...cekiyor/680016
ATP, yerli yazılımlarıyla geliştirdiği kioskların TFI TAB Gıda Yatırımlarnın Türkiye'deki operasyonunda kullanımı için anlaşmaya vardı.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, şirketlerin yaşamsal öneme sahip bilgi sistemlerine kurumsal teknoloji ve altyapı çözümleri sağlayan ATP, yerli yazılımlarıyla geliştirdiği Android tabanlı kioskların, dünyanın en büyük 4 restoran operatöründen biri olan TFI TAB Gıda Yatırımlarının Türkiye operasyonunda kullanımı konusunda anlaştı.
Restoran yatırımcılarına iş gücü, maliyet ve rekabet avantajı sağlayan yeni nesil Android kiosklar, ilk etapta müşteri yoğunluğunun yüksek olduğu noktalara yerleştirilecek. Nihai tüketicilere mükemmel bir self-servis deneyimi sunmayı amaçlayan kiosklar sayesinde, müşteriler siparişlerini kolayca ve sıra beklemeden verebilecek. Android tabanlı kiosklar, TAB Gıdaya ait Burger King, Popeyes, Arby ve Usta Dönerci restoranlarında hizmete başlıyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen ATP Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Cinali TAB Gıdanın seçiminden duyduğu mutluluğu paylaşarak yeni nesil kiosklarının hızlı servis restoran sektöründe büyük ilgi gördüğünü belirtti. Cinali, 'Uluslararası büyük markaların teknolojilerini üreten ATPnin tamamen Türkiyede geliştirdiği kiosk yazılımlarını tüm hızlı servis restoranları ve kafelerin kullanımına sunuyoruz.
İşletme çalışanları tarafından kolaylıkla yönetilebilen kiosklarımız, restoran işletim maliyetlerini düşürürken, kârlılık, verimlilik ve rekabet avantajları kazandırıyor. Android işletim sistemi üzerinde çalışmaları sayesinde yeni geliştirmelere açıklar ve birden fazla markanın tek cihaz üzerinde aynı anda işletilmesine imkan tanıyorlar.' ifadelerini kullandı.
bende buraya geldiğimde seni, kazançkapısı ,kazan kazan dostlarımı görünce sevindim...çünkü sizlerin kalitesi de tartışılmaz...kendimi sizin aranızda daha huzurlu hissediyorum...benim başarı oranım genelde %70 civarıdır sizleri de burada görünce doğru bir hissede karar kıldığımı düşündüm...gerisi de nasiptir diyorum..umarım benim de ayağım uğurlu gelir de güzel bir ralli yaşarız....piyasa geleceği ,büyümeyi satın almak ister...bunda da almaya başlarsa !! özelikle de lansmandan sonra güzel şeyler görürüz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Gıda ve gastronomi artı yenilenebilir enerji sertifikaları işinin ucu çok açık.
Atatp bu iki sektörde de global bir oyuncu olmak istediklerini beyan etmiş.
Tek kelimeyle; SEVDİM
2022 YILI 4.ÇEY.......3.ÇEY..........2.ÇEY........1.ÇEY..... ..........TOPLAM
CİRO......166 MİL......140 MİL.......103 MİL.....88 MİL............497 MİL
NET KAR....31 MİL......36 MİL........22 MİL........27,5 MİL........116 MİL
geçen yıl cironun ilk çeyrekten başlayarak arttığını görebiliyoruz....net kar ise ilk iki çeyrekte toplamda 49,5 milyon kar yaparak tüm yılın %42,5 u yer kapmış....ikinci yarıyılda ise karın %47,5 unu yapmış...bir de normalde yazılımların en güzel ciro ve karı genelde fatura kesiminden dolayı son çeyrektir ama geçen yıl bir anormallik olmuş ve çok yüksek ciroya rağmen net kar üçüncü çeyrekten az gelmiş...
bu yıl aynısının yaşanmamasını bekliyorum...şu ana kadar bu yılın ilk yarısında 100 milyon kar yapmıştır..buda geçen yıla oranlarsak ve bu kar da geçen yıl gibi karın %42,5 unu oluşturacaksa !!! %1 lik kar 2,35 milyondur...%100 ü ise 235 milyondur...
yani geçen yılın istatistiğine göre bu yılın karı 235 milyon olacak görünüyor...ama yukarıda da dediğim gibi son çeyrekte bu sefer anormallik olmayacak ve daha çok kar yapacaktır...bence rahatlıkla 250 milyon kar getirir...tabi patron bazı yerlerde döviz artışının etkileri yılın ikinci yarısında görülecek demiş...belki de kar daha fazla gelebilir...
bu hesaba greenx işinin olumlu etkileri dahil değildir...yine çinde ciddi bir iş yapıyor...çinde pandemi kısıtlamaları yeni yeni bitiyor..patron kısıtlamalar bittiği için çinden daha güzel karlar gelecek demiş...yani ikini yarıda atatp çoşacak görünüyor...
green x işi benim için odak nokta...bu iş onu süper lige taşıyacaktır...sabırla beklemek gerek...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Teşekkürler keko güzel bir özet oldu. Şirketin finansallarını ve geleceğini bilmek açısından
Kasasında 250 milyon tl nakiti var buda bizler için çok önemli bir durum
Oh oh topic bir anda cümbüş olmuş,hoşgeldiniz arkadaşlar..
Şimdi doğru şirket olduğunu bir kez daha anlamış oldum..
Yer İmleri