Sayfa 19/805 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 145 - 152 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bizim 3-5 lotumuzu alsalar da rahatlasalar
    Yahu madem burası saçmalıyor Çaglar hala bu topikde ne geziyor. Sende epey lot olmalı Maxi....

2. Benim lotlarimdan ne olacak ortak , keske 1 Milyon lotum falan olsaydi o zaman var derdim bi seyler . Bizdeki 3-5 lotu alsalar ne almasalar ne . 19 a surseler zaten ky nin cogu dokulur gider . Bunlarin derdi foslayan ablanin lotlari ortak sen bana inanmiosun ama kaldirmiolar iste abla olmeden. 25 Milyon lotu 15-16 dan almak var , bi de 46 dan almak var . 750 Milyon farkeder . Bu kadin demiyor mu bu sirketin paylar Neden artmio olunce gidince kiza bi seyler kalsin demio mu acaba cok merak ediom. Tamam zamaninda guzel dolardan sattin okuttun paylaruni da 25 Milyon lotun var rahatsiz olmuon be ablacim . Eridi gitti servetin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Benim lotlarimdan ne olacak ortak , keske 1 Milyon lotum falan olsaydi o zaman var derdim bi seyler . Bizdeki 3-5 lotu alsalar ne almasalar ne . 19 a surseler zaten ky nin cogu dokulur gider . Bunlarin derdi foslayan ablanin lotlari ortak sen bana inanmiosun ama kaldirmiolar iste abla olmeden. 25 Milyon lotu 15-16 dan almak var , bi de 46 dan almak var . 750 Milyon farkeder . Bu kadin demiyor mu bu sirketin paylar Neden artmio olunce gidince kiza bi seyler kalsin demio mu acaba cok merak ediom. Tamam zamaninda guzel dolardan sattin okuttun paylaruni da 25 Milyon lotun var rahatsiz olmuon be ablacim . Eridi gitti servetin
    Yeme bizi Maxi. Çaglar milyarlık KALAMIŞ LİMANI yalan haberi için banane, gidin yalan haberi kim yapıyorsa ondan hesap sorun derken, işi gücü bırakmış burada benim yazdıklarımı yalanlama derdine NİYE düşüyor o zaman....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Yıldız Pazar (SISE-TUPRS)(140 Kişi İzliyor)
    Subscribe to This Forum

Şu anda Şişe-Tüpraş arasındaki hisse formunda olan insan sayısı 140.....Bu tekfen formunda ne var acaba, bu form gibi bir sürü form var üstelik....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622

6. Cemal Bey lotlar sende biz garibaniz 2 senedir calismioz etmioz , paran mi var derdin mi var bu devirde baksana Caglar Bey seni almis radarina) beni de keske Ceyar alsa radarina ala ala tuzu kuru Dori Hanim aldi tiyatroculari niye paylastin deyince . Allahi var cok hanimefendi birisiymis kibar bi sekilde kirildigini belirtti . Ceyar Bey de beni keske radarina alsa santiyelerini saha kaldirir teror estiririm bu yedigim kaziktan sonra , yatani postalarim. Mum ederim diyecem de herkes birinin adamidir sirtini bi yere yaslamistir bir sey yapamazsin. Bi tane gaddar manyak lazim insaatin basina biz gibi duygusal adamlari harcarlar o politik ortam icinde

7. Hiç kırılmasın .ota b.ka para yatiracaklarina en az onlara harcadıkları para kadar da geri alım yapsınlar ... O zaman saygılarımızı sunarız....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Cemal Bey lotlar sende biz garibaniz 2 senedir calismioz etmioz , paran mi var derdin mi var bu devirde baksana Caglar Bey seni almis radarina) beni de keske Ceyar alsa radarina ala ala tuzu kuru Dori Hanim aldi tiyatroculari niye paylastin deyince . Allahi var cok hanimefendi birisiymis kibar bi sekilde kirildigini belirtti . Ceyar Bey de beni keske radarina alsa santiyelerini saha kaldirir teror estiririm bu yedigim kaziktan sonra , yatani postalarim. Mum ederim diyecem de herkes birinin adamidir sirtini bi yere yaslamistir bir sey yapamazsin. Bi tane gaddar manyak lazim insaatin basina biz gibi duygusal adamlari harcarlar o politik ortam icinde
    Bunun suyu ısındı, motor su kaynatıyor galiba. İşini yapmıyor ama Yatırımcılarla olur olmaz muhabbetlere giriyor. Kendi bilir artık....

Sayfa 19/805 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •