Sayfa 19/136 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 1088 madde; 145 - 152 arası.

Konu: GOLDS - Goldaş

1. 120 bin lotta bende gitti maliyetim 0.77, o keranede doğmuş yalinkayalar bu goldasi şaibeli bir şekilde iflas ettirdiler,mMalideki madenleri iflastan 1 ay önce sattılar ve aynı günlerde 20 milyon kar acikladilar,üretimi durmuş bir iş yerinde hepimizi şu 3 günlük dünyada uyuttular

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yazımı daha genişleterek BİMER e bir daha gönderdim.Lütfen herkes bu mücadeleye katılsın. Sürekli yazalım Allahtan umut kesilmez

3. Yine kendi çıkar ve menfaat leri doğrultusunda İngiltere'deki davayı alemkullem kazandılar,bizim gibi küçük yatırımcılar zannediyordu ki hisse tekrar açılacak,atı alan uzadı gitti,bunları Florya da sakatlanan kadar doveceksin.

4. Adam dövmenin sucuda yok 1 gece nezarete kalırsın en fazla

5.  Alıntı Originally Posted by baloncu Yazıyı Oku
    120 bin lotta bende gitti maliyetim 0.77, o keranede doğmuş yalinkayalar bu goldasi şaibeli bir şekilde iflas ettirdiler,mMalideki madenleri iflastan 1 ay önce sattılar ve aynı günlerde 20 milyon kar acikladilar,üretimi durmuş bir iş yerinde hepimizi şu 3 günlük dünyada uyuttular

Maliyetiniz çok aşağıda bana göre. Benim 1.77 siz yazınca baktım. Hem de yanlış hatırlamıyorsam 2003 ten başlamıştım almaya. Sanırım3.60 lara geldiğinde satıp daire alcaktım, eşim istemedi. İşte, nasip olmayınca kadın lafı da dinleniyor demek ;)))

6. 1.Yalinkayalarin bizim paramizin uzerine yayma niyetleri olsa iflasa hic itiraz etmezlerdi.Anonim şirketimiz yalnizca malvarlıği ile sorumlu olacağından bu isten kârlı çikarlardi
    2.Ingilteredeki dava bildigim kadariyla goldas adina açilmis ve goldas dolayısiyla biz ortaklari kazandık.
    3.Benim de 150 .000 hissem var ama üzulerek söyleyeyim ki benim de goldaşın borsaya doneceğimden umudum yok
    4.Piyasa borsa yorumcularinin goldas olayinin perde arkasıni bildiklerinr eminim, ancak çeşitli nedenlerle konuşamıyorlar. Ya korkuyorlar ya da menfaatleri icabi bu işin ustune gitmiyorlar
    5.Beni asil endişendiren hıçbir hissedi olmadığı halde bizleri yanlış yönlendir me amacıyla forma dadanan ve yazi yazan yalakalar..Bu kişilerin arkasindaki kisilerle başa çıkmak adaletin olmadıği ulkede mümkün değil
    6.Haram olsun paralarim.Cocuklarimin geleceğini çaldilar.

Alıntı Originally Posted by dumtekatek Yazıyı Oku
    1.Yalinkayalarin bizim paramizin uzerine yayma niyetleri olsa iflasa hic itiraz etmezlerdi.Anonim şirketimiz yalnizca malvarlıği ile sorumlu olacağından bu isten kârlı çikarlardi
    2.Ingilteredeki dava bildigim kadariyla goldas adina açilmis ve goldas dolayısiyla biz ortaklari kazandık.
    3.Benim de 150 .000 hissem var ama üzulerek söyleyeyim ki benim de goldaşın borsaya doneceğimden umudum yok
    4.Piyasa borsa yorumcularinin goldas olayinin perde arkasıni bildiklerinr eminim, ancak çeşitli nedenlerle konuşamıyorlar. Ya korkuyorlar ya da menfaatleri icabi bu işin ustune gitmiyorlar
    5.Beni asil endişendiren hıçbir hissedi olmadığı halde bizleri yanlış yönlendir me amacıyla forma dadanan ve yazi yazan yalakalar..Bu kişilerin arkasindaki kisilerle başa çıkmak adaletin olmadıği ulkede mümkün değil
    6.Haram olsun paralarim.Cocuklarimin geleceğini çaldilar.
    anonim şirketlerde ortaklar sermayeleri oranında sorumludurlar.mal varlıkları ile değil

8. Ben farkli bir şey yazmadım ki.
    Dikkatli okursan ortaklarin değil şirketin mal varlığindan bahsediyorum.Selamlar

Sayfa 19/136 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •