Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Aracı kurumların analizlerine ben de pek güvenmiyorum
Borsa da fiyatlamalar en çok gelecek algısı ile belirleniyor benim gördüğüm kadarıyla
çarpanlara bakıp ucuz pahalı denilmesi bir şey değiştirmiyor
gerçi çarpan olarak da uygun bence;
f/k 10,39 pd/dd :2,34 neresinden bakarsan bak iyi görünüyor
Orge de gelecekte işleri devam edecek ve büyüyecek beklentisi var
kolay kolay da işsiz kalmaz kanaatimce sektörde en iyilerden biri
başka elektrik taahhüt şirketi bilmiyorum da borsada zaten![]()
Bunlar kadar dürüst ve karlı olanı yok. Anele var aynı sektörde. Ner kar var nede dürüstlük işleri güçleri pislik. Kords beğeniyordum beni beklemedi erken gitti. Orgeyi 400 küsür şirket içinden seçtim. Tesadüf değil. Bir zamanlar vertu vardı. Bendeyken temel ve teknik her türlü pisliği yaptılar. Ben verince adam olacakları tuttu. Birazda kısmet bu işler. 10 yıllık borsa hayatında gördüğüm bir şey var. Değerli bir şirketi uygun bir fiyattan alırsan her türlü piyasa koşulunda 12 ay sonra iyi bir getiri sağlar.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
BofA döşemeye devam ediyor. Doymadilar gitti.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa kaolitiktir, dialektiktir. O rsi dibi yaladiysa bir gün gelip zirveyide yalayacaktır. Spek dansöz gibi her yerin ayrı oynamasın, adam ol.
Merhaba,
Bloga #ORGE 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Twitter hesabımdan da takip edebilirsiniz.
Başka bir kağıt olsa bu kadar beklentiye bu hareketleri yapmazdı. BofA kağıdı iyice kapaması yaptı.
Yer İmleri