Sayfa 190/1002 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Her gece 12'den sonra MKK verilerini paylaşan arkadaşlar vardı hey gidi günler. O iyi insanlar o güzel atlara binip gittiler...

Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Her gece 12'den sonra MKK verilerini paylaşan arkadaşlar vardı hey gidi günler. O iyi insanlar o güzel atlara binip gittiler...
    Limon üstad vardı.
    Buradaki yazıları okuyor ama katılım yok.
    Üstada çok kızgınım.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

türk borsa si uzun müddet yataya saracak gibi , keza abd de olabilir . mevduat ustu garanti hangi fona parketmeli?

4. Uzun süredir elimde tutmakta olduğum GBC fonu ile bugün ayrilmaya karar verdim. Maalesef çok da aktif yönetilmeyen bir fon izlenimi uyadirdi bende. Kasim ayindaki o sert düşüsten bur turlu kafasini yukariya kaldiramadi, grafiklerde de acikca gorulebiliyor.

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Uzun süredir elimde tutmakta olduğum GBC fonu ile bugün ayrilmaya karar verdim. Maalesef çok da aktif yönetilmeyen bir fon izlenimi uyadirdi bende. Kasim ayindaki o sert düşüsten bur turlu kafasini yukariya kaldiramadi, grafiklerde de acikca gorulebiliyor.

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Nacizane ben de GBC'nin vakti geliyor diye düşünmeye başladım. Zaten altın ağırlığı malum, altının da zamanı geliyor gibi, yaz dönemi altın ve GBC dönemi olabilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Nacizane ben de GBC'nin vakti geliyor diye düşünmeye başladım. Zaten altın ağırlığı malum, altının da zamanı geliyor gibi, yaz dönemi altın ve GBC dönemi olabilir.
    Ben de bu fon için ayırdığım paranın 1/10'u ile her gün alım periyodundayım 3-4 gündür, 10 işgünü içerisinde tamamlamayı düşünüyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    türk borsa si uzun müddet yataya saracak gibi , keza abd de olabilir . mevduat ustu garanti hangi fona parketmeli?
    Benim de aynı arayışım var, BES özelinde allianz'ın karma fonu var ALR her yıl %30-35i var 5 yıldır ama şu anda OSDye park ettim bekliyorum, 30-35 bandında getiri arıyorum

Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    Benim de aynı arayışım var, BES özelinde allianz'ın karma fonu var ALR her yıl %30-35i var 5 yıldır ama şu anda OSDye park ettim bekliyorum, 30-35 bandında getiri arıyorum
    ben hisse veya değişken fon olarak bahsettim. malum yatayda getirileri osd ye göre yuksek

Sayfa 190/1002 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •