Kamil the dal yaprak
Tikaniyoruz cozemiyoruz.
Kiymetli gorusleriniz lazim.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
90 yillarda ODTU muhendislik fakultesini bitir. (Insaat)
Yillarca yurtdisi buyuk projelerde butce uzmani ol. Isim hep para ileydi.
Gel TR ye, isini kur.
Finansmani saglam firma sahibi ol,
Hisse.net e gel
Kamilin birisi, pardon kendi deyimi ile dal yaprak,
Kiymetli bilgisini, eger engelle dersem, goremeyecegim ile ilgili beyanat yapsin.
Kamil olmak yurek ister.
Cahiller yureklidir.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence, detaya takılmayın..
yılan tusiadı ve yavrularını soktu..
hasar büyüktür,
tamponları devreye aldıktan sonra,
ölmüyorlarsa
hangi seviyede anahtarı bırakırlar ?
sermaye/üretim hatları el değiştirecek bu belli.
1. dalga oldu.
zarar yüzünden, pozisyon mu kapatırlar ?
yoksa tl short arttırırlar mı ?
bir işe başladılar, gittiği yere kadar.
mart ortası/sonu-nisan başı gibi borsa dip beklentim var.
kurda da ne olacaksa o dönem olur.
ya dip yazar yada maacit hedefi olur.
tepede seçim startı verilir..
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 25-12-2021 saat: 05:16.
Ne kastettiğinizi biraz daha açık yazmalısınız, mevzu bilgi paylaşımı ise, etkileşim ise...
Benim bildiğim, para hareketlerini saklamaya çalışıyorlar. Nakit ve altın transferini uçaklarla fiziki olarak yapıyorlar, kısmen saklanıyorlar. İşi ihracat gibi gösteriyor, takip ettiğim kadarıyla ambargoya tabi olmayan tarım ürünleri, bunu birçok şirket üzerinden yapıyor. Ancak parasal hareketlerin boyutu, dikkat çekiyor, mercek altına alıyorlar ve görüyorlar. Yani tam olarak ne olduğunu anlamaktan ziyade, burada kesin bir şey oluyor diye adım atıyorlar. Adamın buradan kalkıp ABD ye gitmesi de normal değil, pazarlık yapılmış, gel denmiş, gitmiş, üç beş yatmış, geziyor şimdi.
Ha...ben adamların isterlerse, mercek altına aldıktan sonra, bütün whatsapp v.b., mail trafiğini, hatta cep telefonlarını da dinleyebildiğini, geçmişe doğru görebildiklerini düşünüyorum, gerisi puzzleın tamamlanmasına kalıyor. ABD de mahkemeler var, meşhur bilgi güvenliği özel hayatın gizliliği dinleme konulu, oralarda satır aralarında, ülke içinde kısıtlar olsa da, ülke dışında her türlü iletişimin takip edildiği sonucu ortaya çıkıyor.
Dolayısıyla bi taraf yakalanmamaya çalışıyor, bir taraf da yakalamaya...ama hiç kimse aptal değil emin olabilirsiniz.
Umarım faydalı olabilmişimdir.
Yer İmleri