Sayfa 1908/2404 İlkİlk ... 908140818081858189819061907190819091910191819582008 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 15,257 - 15,264 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Tüm dostlarıma huzurlu geceler

https://www.youtube.com/watch?v=PqLqrZDB4vQ
    Size de huzurlu geceler...
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908

____________V_K____________

Bazı günlerin sonunda bu dünya yaşam çok güzel diyorum
    Bazı günlerin sonunda ise böyle dünya mı olur midem kaldırmıyor diyorum , dünyanın yaşamın nasıl olduğunu hala çözemedim.
    Bildiğim tek bir şey var o da her şey çok enteresan ...

Ağzım açlıktan kokmuyor olsaydı , cibimde 3 5 kurus param olsaydı yarın için , yeter bu kadar satış long derdim
    İyi geceler

4. Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnn

31.05.2018 Perşembe

Vobyvade 129075(uzlaşma 129050) ile güne başlıyor

Haziran vadenin ilk yarısı bugün bitiyor

Şahsi pozisyonum Long

İyi niyetli herkese iyi seanslar

Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Bazı günlerin sonunda bu dünya yaşam çok güzel diyorum
    Bazı günlerin sonunda ise böyle dünya mı olur midem kaldırmıyor diyorum , dünyanın yaşamın nasıl olduğunu hala çözemedim.
    Bildiğim tek bir şey var o da her şey çok enteresan ...

Ağzım açlıktan kokmuyor olsaydı , cibimde 3 5 kurus param olsaydı yarın için , yeter bu kadar satış long derdim
    İyi geceler
    Hem cahil hem fakir ..bi de akıl veriyor

)))))))
    Hayat hoş gerisi boş

6. http://www.gazetevatan.com/-kocani-m...1170825-yasam/

31 Mayıs 2018 Perşembe
    İSTANBUL 22°C / 13°C

Gazetevatan.com » Yaşam » Haber

Kocanı mutlu edemiyorsun boşan biz evleneceğiz

Tolga ATAR/ İSTİHBARAT | 31 Mayıs 2018 Perşembe - 2:30 | Son Güncelleme : 31 05 2018 - 2:30
    Kocasının cep telefonuna gelen "sevgilim özledim yarın kiranın yatması gerek" mesajı üzerine aynı numarayı arayınca eşinin iki yıldır aldattığını öğrenen kadın, üniversite öğrencisi sevgiliden şikayetçi oldu.

"Kocanı mutlu edemiyorsun boşan biz evleneceğiz"

İstanbul da bir üniversitede son sınıfta okuyan Ayşegül G nin evli olduğunu bildiği Ekrem Y. ile ilişki yaşadığını eşi Ebru Y. telefon mesajlarını ortaya çıkarak savcılığa şikayette bulundu. 6 yıllık evli olduğunu dilekçesinde belirten Ebru Y., Eşimin telefonunda "Ebru İş" kayıtlı bir numaradan gelen "sevgilim yarın gel seni özledim. Evin kirası da verilecek" mesajını gördüm. Numarayı aradım. Konuşurken Ekrem Y. nin eşi olduğunu söyledim. Bu kişi bana Ekrem bana evli olduğunu ve senin resmini göstermişti. Senin sosyal medya hesaplarından da resimlerini görmüştüm. Eşin bana iki yıldır iyi bakıyor artık konuştuğumuza göre boşanın. Benim okulum bu yıl bitiyor. Evlenmek için okulumun ve senden boşanmasını bekliyorduk. Ekrem Y. senden memnun değil adamı mutlu edemiyormuşsun dedi. Ben de boşanmayacağımı ve eşimin yakasını bırakmasını söyledim. Daha sonra zaman zaman beni aradığında beni sosyal medya hesapları açarak resimlerini masajcı kadın olarak lanse edeceğini söylüyordu. Ağır küfürler edip hakaretlerde bulundu. Bunlardan haberi olan eşim, ona sadece öğrenci olduğu için yardımcı olduğunu söyledi ama sonra evi terk etti. Boşanma aşamasına geldik. Ayşegül G. den şikayetçiyim dedi.

"Eşi beni bırakmıyor"

Savcılıkta ifade veren Ayşegül G. ise hakkındaki iddiaları reddederek şunları söyledi: İki sene önce part-time iş ararken bir arkadaşımın aracılığı ile Ekrem Y. ile tanıştım. Ben yurtta kalıyordum, daha sonra bana Kâğıthane de ev tuttu. Evli olduğunu eşinin kim olduğunu bana anlatmıştı. Eşinden okulum bu yıl bitince boşanacağını benle evleneceğini söylemişti. Eşi beni arayarak bana ,, " o…. parası için eşimi kandırıyorsun, senin başına işler açarım, fahişe seni erkek kardeşlerime havale ederim onlar kocam gibi yaşlı değil genç erkeklerdir, kocamı bırakacaksın" gibi hakaret ve tehditlerde bulundu. Ben de "eşin seni seviyorsa mutlu iseniz aranızdan çekilirim ama Ekrem seni kafasından silmiş"dedim. Ekrem Y. ye eşinin bize rahat vermeyeceğini söyleyerek ayrılmak istediğimi söyledim ama o ayrılmak istemedi. şikayetçiyim.

ooolum , biz bütün gün burda saf saf momentum rsı bakarkene millet neler çeviriyor yauv

Sevgilisinin adı ayşegül karısının adı ebru ..sevilisini "ebru iş" diye kaydetmiş ..zuhhhaaaaaaa
    Hayat hoş gerisi boş

7. Fotolara bakınca Ekrem hocamıza hak vermemek olmaz ayşegül da tam fettan ha ev de tutulur kirası da ödenir tüm masrafları karşılanır iyi bakılır yani hani yani hiç ayrılmak istemek olur mu ya

http://www.gazetevatan.com/-kocani-m...1170825-yasam/
    Hayat hoş gerisi boş

8. Vob 129250 açtı 129200-725 gördü şimdi 129575
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1908/2404 İlkİlk ... 908140818081858189819061907190819091910191819582008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •